1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA 5 patch RGH

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez las3rr, Grudzień 26, 2013.

  1. las3rr

    las3rr Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 26, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Czy jest możliwe wgranie jakiegokolwiek patcha (np. 1.04) do GTA 5 pod RGH?
    Jeżeli tak to w jaki sposób.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Krzychu1987

    Krzychu1987 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2013
    Posty:
    461
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jasne że tak, przez pendrive przy użyciu jakiegokolwiek explorer'a dysku np w budowanego w horizon.
     
  4. las3rr

    las3rr Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 26, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Powiesz coś więcej, np. jak mniej więcej to zrobić.
     
  5. Krzychu1987

    Krzychu1987 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2013
    Posty:
    461
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ile razy można pisać to samo ? Filmy z obsługi horizon są na youtube.
     
  6. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Ściągasz TU z jednej ze stron.
    marketplace.jqe360.com | Xbox 360 marketplace Database
    Browse
    Pobierasz najnowsze zgodne z Media ID Gry (MID gry sprawdzisz po uruchomieniu jej i naciśnięciu GUIDE na padzie, w prawym dolnym rogu na pasku będzie pisać MID)
    Następnie wrzucasz je na dysk konsoli do tej lokalizacji:
     
  7. las3rr

    las3rr Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 26, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Mam ściągnięte i wrzucone w dane miejsce, ale nie widzę żadnych zmian, a wersja gry dalej jaka była taka jest.
     
  8. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Bo są to drobne poprawki, czasami jakieś większe, ale ciężko się domyślić samemu co dokładnie dodali / usunęli / zmienili.
    Wpisz sobie w google np. GTA TU 7 Changelog i zobaczysz listę zmian.

    PS. Sprawdź w FSD (GTA V klikasz Y i Title updates) / XM360 (Show Title Updates) czy w ogóle Title Update działa, bo być może coś źle zrobiłeś.
     
  9. las3rr

    las3rr Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 26, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    [​IMG]
    [​IMG]

    Czyli z tego wynika, że są wgrane, i są aktywne, dobrze rozumuję?
     
  10. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Tak jest.
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum