1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA 5 - pliki z DVD1 - nie czyta (tak jakby ich nie było na dysku)

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez james0v., Grudzień 1, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. james0v.

    james0v. Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Świdnica
    Witam serdecznie.
    Proszę o pomoc w zainstalowaniu gry GTA V na xbox360.
    Warianty wykonane:
    - skonfigurowanie pendrive, na którym ma być zainstalowana DVD1 pod x'a.
    - wyłączenie wszelakich kontroli rodzicielskich (ma to związek z tym, że gdy byłem podłączony pod Wi-Fi na xboxie, to przy próbie odpalenie pierwszej płyty lub wciśnięcia klawisza X na padzie wyskakiwał błąd 8c230002 - wszystkie zalecenia z helpline xbox360 wykonałem).
    A teraz treść problemu - wszystko jest OK, swojego xboxa360 aktualizowałem niedawno (bodajże miesiąc temu), itp. Gdy wkładam DVD1 z grą GTA V do napędu konsoli, konsola zaczyna działać tak, jakby nie było plików na tej płytce (a są, ponieważ odpalałem to na pececie i są foldery z plikami AUDIO TS, VIDEO TS, System Update). Jak włączam w opcjach xboxa autoodtwarzanie płyt to tak jakby włącza tą płytę (jest czarny ekran), a po chwili wraca na stronę główną xboxa.
    Wkładałem do napędu również DVD2 (wiem, żeby tego nie instalować :p) i nie czyta nic z niej - a tam, też są pliki. Aha zapomniałem dodać, że teraz działam na odłaczonym dostępie do internetu na xboxie, ponieważ myślałem, że to coś pomoże.
    POZA TYM KONSOLA JEST PRZEROBIONA!
    WERSJA KONSOLI SLIM - 11.11.2009r. napęd bodajże Jasper
    Proszę o szybką pomoc supporterzy. :)
    Z góry dziękuję, Kuba.​
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    1 osoba to lubi.
  4. james0v.

    james0v. Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Świdnica
    Mam bodajże LT 3.0. Problem jest taki, że nie mam ściągniętego GTA na kompie, tylko dostałem te płytki.
    A żadnego pliczku iso z contentem tam nie ma.
     
  5. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    No to jeżeli ci płytki nie działają to znajdź na necie jakiś release GTA, pobierz go i potem rób tak jak napisałem wyżej. Być może płyty są źle nagrane.
     
    1 osoba to lubi.
  6. james0v.

    james0v. Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Świdnica
    Ok. Dziękuję. ;)
    Pożyczę sobie od kolegi pendrive'a i będę grał, albo skopiuje sobie zawartość.
    No cóż, można zamnkąć.
    Znam rozwiązanie, miałem starą wersję przeróbki, trzeba wgrać nowego softa. Jutro to zorbię. :)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum