1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

gta 5 problem z uruchomieniem rgh

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Grubas, Wrzesień 21, 2013.

  1. Grubas

    Grubas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2013
    Posty:
    38
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Siema
    Jest już troche tematów na tem temat ale wciąż nie ma konkretnej odpowiedzi
    Przerobiłem jak każdą inną moją gre gta 5 na god i wrzuciłem na xboxa
    wchodze w dysk 2 i gra się odpala i wykakuje mi komunikat że gra potrzebuje profilu sieciowego
    więc łączę się do mojego profilu xbox live ale jak mam rgh to net mi się nie odpali
    więc wykakuje że nie ma połączenia i ****
    wie ktoś co z tym zrobić
    kolega ma flash napędu to włącza mu się normalnie
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    tak wiemy co z tym zrobić , chyba nie dokońca czytałeś forum na temat instalacji gta v na rgh , w skrócie , pierwsza płyta zrobiona w XEX ,wyciągnięty folder CONTENT z pierwszej płyty wrzucasz na dysk WEWNĘTRZNY , a druga płyta też lepiej żeby była w xex, poszukaj dokładnie na forum masz napisane jak to zrobić
     
  4. Grubas

    Grubas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2013
    Posty:
    38
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    nie można zrobić w god?
     
  5. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    druga płyta może być w god (ale nie zawsze działa )ale pierwsza musia być w xex żeby wyciągnąć folder content
     
  6. Grubas

    Grubas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2013
    Posty:
    38
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
  7. szymek931994

    szymek931994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  8. KrZyChUelk

    KrZyChUelk Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    188
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Ełk
    Temat wałkowany 1500 razy. Boże ludzie czytajcie te tematy które już są, a nie zakładacie 500 takich samych tematów "GTA V mi nie działa" :|
     
Wczytywanie...

Poleć forum