1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA 5 problem z uruchomieniem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez hatsumoto, Wrzesień 18, 2013.

  1. hatsumoto

    hatsumoto Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam problem z GTA 5. Gra przepuszczona przez abgx, nagrana na verbatimach w imgburn 2,4x z zaznaczoną opcją DVD R DL oraz DVD ROM. Pierwsza płyta instaluje sie bez problemu, po instalacji prosi o drugą i tu pojawia się problem. Pojawia się ekran ze zmieniającymi się zdjęciami w tle, wyświetlają sie podpowiedzi, gra muzyka a w prawym dolnym rogu mam napis "wczytywanie trybu fabularnego" czy jakoś tak, taki stan utrzymuje się 10, 20 a nawet 40 minut, nic się nie zmienia, z napędu słychać delikatną pracę nie wskazującą nawet na ładowanie czegokolwiek. Moge w tym czasie wywołać menu konsoli i wyjść.
    Próba instalacji drugiej płyty na hdd kończy sie komunikatem " wyczyść płytę..." Przy 55%. Tak samo gdy próbuje zgrać na usb. Próba uruchomienia gry z menu konsoli skutkuje czarnym obrazem i brakiem reakcji na pada.
    Usuwałem już kilkakrotnie grę z hdd, czyściłem cache dysku, instalowałem content z DVD1 na pamięci USB i nadal nic.
    Nagrałem neszcze raz DVD 2 z innej wstawki, tym razem nie hrzebałem w jakimś DVD ROM, gra się nagrała Ale wyszło jeszcze gorze, tytaj odrazu wywala komunikat o szmatce.
    Na chwile obecną GTA leży totalnie, nie mam pomysłów, na forach zagranicznych znalazłem informacje że nawet wersje oryginalne nie odpalają się na konsolach ps3 i xbox. W wersji ps3 pomaga podobnu wyłaczenie netu w menu, tego nie próbowałem. Czy ktoś z was ma taki problem albo może mi doradzić co robić? Ściągać inną wstawke, nagrywać zwykłą nagrywarką, clone czy imgburn, ma ie jakieś pewne źródło?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12084
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nagrać na ihas. Obecnie masz źle nagrana płytę która nie ma prawa działać

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2722
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nagrać zwykłą nagrywarką (truncate). Mimo iż mam rgh specjalnie nagralem i śmiga obie płyty instaluje żadnej ścierki, id ritek czy jakoś tak.

    Wysłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 4
     
  5. hatsumoto

    hatsumoto Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dziękuje za zainteresowanie tematem. Z góry przepraszam za swoją pisownię w poprzednim poście ale walczyłem do nocy i pisałem ten post z telefonu kiedy padałem na gębę:)

    Gry nagrane na LiteOn ihasa, wszystkie gry które nagrywałem jak dotąd działają bez problemu tylko z GTA jest problem.

    orso6 spróbuje nagrać jeszcze raz zwykłą nagrywarką z opcją turncate, widzę że wiele osób tak zrobiło i chodzi. Sprawdzę i dam znać czy problem się rozwiązał.
     
Wczytywanie...

Poleć forum