1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gta 5 Problem :/

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Raverssis, Wrzesień 14, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Raverssis

    Raverssis Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam problem mianowicie ściągnąłem gta v i postąpiłem zgodnie z instrukcją mianowicie:
    1. ROBICIE GODA Z DVD2
    2. XBOX IMAGE BROWSER WERSJA 350
    3. OTWIERACIE DVD1
    4. ROBICIE EXTRACT NA FOLDERZE CONTENT
    5. ZAWARTOŚĆ CONTENT/0000/MEDIA ID CZYLI FOLDER 00000002 PRZENOSICIE DO FOLDERU Z GOD'EM
    PRZERZUCACIE CAŁOŚĆ NA DYSK WEWNĘTRZNY XBOXA,PENDRIVE, DYSK USB PRZYSTOSOWANY DO PRACY Z IXEM I GRACIE.

    I mam gta mianowicie hdd gry 545408A7 i w tym miejscu mam 2 foldery jeden z dvd 1 mianowicie 00000002 a 2 z dvd 2 00007000
    I jak odpalam grę to piszę błąd i pobierz ponownie, da się jakoś to naprawić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Traffic

    Traffic ɹoʇɐɹǝpoW Członek Załogi Moderator XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2013
    Posty:
    242
    Polubienia:
    62
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    1 osoba to lubi.
  4. abdullah

    abdullah Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Zawartość folderu content z DVD1 czyli cały folder 545408A7 kopiujesz na dysk wewnętrzny konsoli do folderu HDD\Content\0000000000000000\ a grę uruchamiasz z DVD2.
     
    1 osoba to lubi.
  5. Raverssis

    Raverssis Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jaki na tą chwilę jest najnowszy dash chodzi mi o takiego zeby gta działało ;P
     
  6. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Najnowszy jest 16537 , ale na 16197 też działa.
     
    1 osoba to lubi.
  7. Raverssis

    Raverssis Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nowy dash pomógł dziękuje wszystkim temat do zamknięcia.
     
  8. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna

    Info Zamykam

     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum