1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gta 5 pytanie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez emilk, Styczeń 11, 2014.

  1. emilk

    emilk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2014
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam gta 5 na płytach w wersji lt 3.0 czy jest mozliwsc patcha na lt 2.0 bez ponownego pobierania z interentu ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  4. emilk

    emilk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2014
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No ale mam nagrywarke LG ona raczej nie ma iHS a mam najnowszego Dasha wgranego.
     
  5. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    993
    Polubienia:
    309
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    Nagrywanie zwykłą nagrywarką nigdy nie daje 100% pewności ze gra będzie działać
     
  6. Krzychu1987

    Krzychu1987 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2013
    Posty:
    461
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mogę się mylić ale jak zgrasz taki niepełny obraz i przepuścisz przez abgx z opcją naprawy to będzie to kopia 1:1 lecz oczywiscie abgx nie pobierz brakujących plików czy ich zawartości a jedynie zrobi wydmuszki. Tak wiec sumy crc będą się zgadzać lecz będą to wydmuszki czyli brakujące dane zapełni zerami co może później skutkować zawieszaniem się gry czy brakami np. tekstur.
     
Wczytywanie...

Poleć forum