1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA 5 Reset przy starcie ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Dragor, Październik 2, 2013.

  1. Dragor

    Dragor Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema pomóżcie mi bo męcze się juz jakis tydzień z tym GTA 5 żeby go odpalić pojawia mi się coś takiego ALERT! Storage Device Problem | Grand Theft Auto 5 - YouTube
    Tylko po polsku i pisze że "Uwaga! Gra zostałą uruchomiona ponownie z powodu problemow z urzadzeniem do zapisu, na ktorym zainstalowano gre przeinstaluj grę lub wymień urządzenie do zapisu a mi co dopiero przyszedł Pendrive 16 GB bo Dysk mi się popsuł i to jest nie możliwe żeby był zły bo go wyszukuje i wszystko. ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. uczaj27

    uczaj27 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 1, 2013
    Posty:
    46
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Źle nagrana płytka ,też tak miałem straciłem na to chyba z 3 płytki ,oczywiście wszystkie płytki nagrywałem IMG BURNER .Teraz dałem sobie spokój z tym programem , i zainstalowałem Cd Clone 5.3.1.4 najnowszą wersję i wypaliłem przez ten program ,bez zbędnych ustawień itp ,spróbuj tą metodą ,mi pomogło płytka wypalona ,włożona do konsolki no i uśmiech na twarzy bo GTA 5 hula jak trzeba.Oczywiście mam ihasa rewizje B .Następnie wypaliłem Rayman Legends no i oczywiście śmiga instaluje się na dysku

    TU nasz instrukcję

    1. Klikamy "nagrywanie pliku z obrazem na CD"

    2. W następnym oknie wybieramy plik dvd i klikamy dalej

    3. Wybieramy pędkość 2-2,4 i klikamy OK

    4. W następnym oknie zaznaczamy "Zapisuj aż do osiągnięcia końca tego medium"

    5. Klikamy OK

    6. Obraz zostanie wypalony na płytę bez żadnych błędów
     
  4. Dragor

    Dragor Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Spoko ale mam oryginalną grę i oryginalną konsolę xbox360 slim boje sie że to będzie cos z napędem lub laserem bo raczej to co ty mi napisałeś mi nie będzie chodziło jak myślisz ?
     
  5. uczaj27

    uczaj27 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 1, 2013
    Posty:
    46
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jeśli masz oryginalną kopie GTA 5 to sądzę że to już kwestia pendriva , spróbuj na innym.Formatowałeś pendrive pod konsolą xbox360 ?
     
  6. Dragor

    Dragor Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Podaj mi gg skype albo cos takiego to będzie lepiej popisac i mi to wytłumaczysz formatowałem pendrive mam pendrive 16 GB pomożesz ?
     
  7. Dragor

    Dragor Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Aha na innym nie bo słuchaj mam dysk 20 GB HDD do xboxa ze starego i myślałem że dysk mi się zespół i przez to nie chodzi ale kupiłem pendrive wczoraj nowego wczoraj mi kurier przywiózł i dalej nie działa nie wiem sam już ? :(
     
Wczytywanie...

Poleć forum