1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gta 5 rgh problem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Smoq1101, Wrzesień 19, 2013.

  1. Smoq1101

    Smoq1101 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 17, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema mam problem pobrałem gta 5 na rgh i chce żebym zalogował się na profil sieciowy co zrobić pomocy jesli jest już taki temat to sorki nie widziałem.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. PidzamaSGaming

    PidzamaSGaming Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2013
    Posty:
    573
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Worszoł
    Opisz dokladniej swoj problem, daj screena

    Wysłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
     
  4. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    czy wrzuciłeś pierwszą płytę na dysk wewnętrzny?
     
  5. Smoq1101

    Smoq1101 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 17, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ta wrzucałem bez samych contentow z i nic dalej chcesz konta
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Trzeba włączyć fakelive na on w DashLaunch

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  7. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    musisz prawidłowo wrzucić na dysk wewnętrzny te 4 pliczki z folderu CONTENT z pierwszej płytki żeby zniknął ten napis z tym kontem sieciowy , ścieszka powinna wyglądać tak hdd(dysk wewnętrzny)\content\0000000000000000\545408A7\00000002(i tu te 4 pliczki ),
     
  8. Smoq1101

    Smoq1101 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 17, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki wielkie własnie pykam i jestem mega zadowolony
     
  9. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Kosz
     
Wczytywanie...

Poleć forum