1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gta 5 rgh

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez more90, Listopad 1, 2013.

  1. more90

    more90 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 25, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    witam mam problem z gta 5. zrobilem zgodnie z poradnikiem zamieszczonym na tym forum i dalej prosi mnie o 2 plyte. Zgralem content te 4 pliki na pierwszego pena oraz cd 2 na drugiego pena podlaczam to do konsoli i nie dziala. Pomozcie mi bo nie wiem co robic PRZYPOMINAM NIE POSIADAM DYSKU TWARDEGO !!!!!!!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dadas123456789

    dadas123456789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    173
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    1 pena sformatowałeś z poziomu kosnoli??
    a 2 jest w fat 32 i do niego ustawiłeś ścieżkę w FSD?
     
  4. more90

    more90 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 25, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    tak sformatowalem z poziomu konsoli, a ten drugi jest w fat 32 a sciezke ta co piszesz to o co chodzi moglbys mi prosciej napisac co zrobic? dziekuje z gory
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ścieżkę do gier ,żeby były widoczne w bibliotece gier w FSD.
    W jakim formacie dvd2 wrzuciłeś na tego pena ? xex, god ?

    Pisane na SGS+ w tapatalk 4.
     
  6. more90

    more90 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 25, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Xex przerobione xbox image browser ?

    Edit:
    i co dalej panowie mam robic pomocy :( ??
     
  7. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28126
    Polubienia:
    3216
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Zrób w GoD.
     
  8. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  9. more90

    more90 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 25, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    zrobilem w god i dostalem dwa pliki

    7AA793FF68....-data
    7AA793FF68...

    Dwa takie pliki mi wyszly po przerobieniu na god program iso2god. I co dalej mam zrobic z tym???
     
  10. wojtas011

    wojtas011 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2008
    Posty:
    88
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Piekło
  11. more90

    more90 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 25, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    skopiowalem i nic ... zaznaczam ze odpalam to przez program i musze kliknac default.xex zeby gra chodzila a tu pliku takiego nie ma ..
     
  12. dadas123456789

    dadas123456789 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    173
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    jak masz w god, to musisz gre odpalić przez FSD, ustaw ścieżkę do usb/BF, przeskanuj i bd miał w bibliotece gier
    eXtrim ci podał tutek jak to zrobić, przeczytaj go zrób krok po kroku a zadziała, najpierw czytaj instrukcje a później pytaj jak napotkasz problemy. A nie pytasz o podstawy które są wyjaśnione w tutku
     
  13. more90

    more90 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 25, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    ok dzieki pozdrawiam
     

Poleć forum