1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA 5 Tekstury

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez sebek00271, Grudzień 15, 2013.

  1. sebek00271

    sebek00271 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2013
    Posty:
    31
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam,mam problem z GTA 5 otóż gdy np. wyjme snajperke i przybliżam sobie to tekstury sie pojawiają i znikają jak oddala i przybliżam,czy to jest normalne??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. grochu41

    grochu41 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    327
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Czerwona Woda
    Masz zainstalowaną drugą płytę?
     
  4. sebek00271

    sebek00271 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2013
    Posty:
    31
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Nie,zainstalowałem tylko tą co trzeba na dysku twardym.
     
  5. grochu41

    grochu41 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    327
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Czerwona Woda
    Reszta detali, podczas jazdy itp normalnie się ładuje?
     
  6. sebek00271

    sebek00271 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2013
    Posty:
    31
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    No nie zawsze,czasem coś sie doczytuje
     
  7. Krzysztof PL

    Krzysztof PL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2013
    Posty:
    168
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    wiem że był problem jak się instalowało obie płyty , ale ja miałem podobnie w gta4 tekstury mi całkowicie znikały i to była wina płyty (gdyż wylał mi się na nią olej)
    pewnie to wina płyty i dlatego ci znikają tekstury ;)
     
  8. sebek00271

    sebek00271 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2013
    Posty:
    31
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ale oryginał
     
  9. Krzysztof PL

    Krzysztof PL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2013
    Posty:
    168
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    jak masz oryginał to idź do sklepu ją zareklamować ;) albo możesz sprawdzić jeszcze na innym xboxie jak będzie to samo to wtedy trzeba już reklamować gre :)
     
  10. xxtrakerxx

    xxtrakerxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2013
    Posty:
    51
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    aa nie czasem to jest wina gry ? tzn widziałem filmik co prawda z PS3 i tam tak samo było że gościu idzie przez miasto i ławka się wgrała dopiero jak był obok niej
     
  11. grochu41

    grochu41 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    327
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Czerwona Woda
    Gta 5 tak ma, nie przejmował bym się tym tylko grał .
     
  12. Jenerał

    Jenerał Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2013
    Posty:
    136
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    No niestety tak jest. Mam tak samo z snajperką na ps3.

    Wysłane z mojego Nexus 7 przy użyciu Tapatalka
     
  13. Krzychu1987

    Krzychu1987 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2013
    Posty:
    461
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mi tekstury nie znikają a dlaczego ? Mam zainstalowaną pierwsza płytę na dysku wewnętrznym a drugą na zewnętrznym :) Oczywiście czasem coś tam się dłużej doczyta ale to rzadkość.
     
Wczytywanie...

Poleć forum