1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA 5 woła o aktualizację Dasha. Co zrobić ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Djalo, Październik 14, 2013.

  1. Djalo

    Djalo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 13, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Górzyn, Zielona Góra.
    Witajcie, dzisiaj próbując pierwszy raz uruchomić GTA 5 nagranego pod XGD3 ( Czytając poradnik, tak jak było wszystko, tak nagrałem ponieważ nie wiem jaką mam przeróbkę ).
    Po włożeniu płyty do napędu i naciśnięciu na "Zagraj w grę" wyskakuje komunikat o potrzebie aktualizacji.
    Czy nagranie gry w inny sposób ( Zejście z Wave 4 na 3 ? ) pomoże mi ominąć ten problem ?

    Posiadam dash w wersji: 2.0.8955.0, niestety nie wiem jaką przeróbkę ma XBOX.

    Dzięki z góry !
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2717
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jak zrobisz będziesz miał OFW w napędzie o ile bez błędu zrobi Ci się akttualka ( nie dotyczy LT+2.0 bo to zostaje )
     
  4. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Po pierwsze: nie zagrasz na tym dashu w żadne najnowsze gry - w tym GTA V. Jest on bardzo stary.
    Po drugie: zmianę wave4 na wave3 używało się w 2009r, teraz to już nie jest potrzebne.
    Po trzecie: oddaj konsolę do speca, powiedz by wgrał Ci najnowszego dasha oraz LT+ v3.0.
     
  5. Djalo

    Djalo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 13, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Górzyn, Zielona Góra.
    Rozumiem, jeśli samemu podejmę się tej operacji ?
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Sprawdź jaki masz napęd

    [​IMG]
     
    1 osoba to lubi.
  7. Djalo

    Djalo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 13, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Górzyn, Zielona Góra.
    To wszystko już wiem, mam BenQ, czyli podatny na przerobienie ( Leży już obok mnie, xbox rozebrany, sata podłączyłem do komputera, a zasilanie pod x'a )
    Ale, czy mogę użyć zasilania XBOX'owego ? Nie mam tych specjalnych przejściówek, a wyczytałem że też można, wystarczy że ustawie X'a żeby automatycznie się nie wyłączył ?
    Jeszcze jedno, chcąc dograć LT'ka 3, najpierw muszę zrobić update dasha ? Najlepiej do jakiej wersji ? Najnowsza ?
    A czy aktualna przeróbka nie stanie na przeszkodzie ?

    Dzięki : )
     
  8. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Możesz użyć zasilania z xboxa.Wgraj Lt 3.0 potem najnowszy dash
     
    1 osoba to lubi.
  9. Djalo

    Djalo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 13, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Górzyn, Zielona Góra.
    Dzięki, będę próbował, zobaczymy co z tego wyjdzie : )

    Edit :// XBOX działa, wszystko sprawnie wgrane, LT 3.0 oraz ostatni Dash : ) Dzięki wielkie za sugestie !

    Temat do zamknięcia ; )
     
Wczytywanie...

Poleć forum