1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gta 5 xbox sie zacina RGH

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Zecikov2, Grudzień 20, 2013.

  1. Zecikov2

    Zecikov2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2013
    Posty:
    23
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Siema jak w tytule , mam przeróbke RGH i jak właczam gta 5 to po 10 sekundach xbox wisi .
    Co moze byc powodem ? Przy innych grach też . Moja plyta głowna falcon.
    Mam Fatal crash i konsola sie resetuje o co ludzie chodzi co mam zrobic ? ;/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Podaj wersje kernel'a , FSD, dashlaunch'a .. spróbuj wyczyścić pamięć podręczną ... powodów może być wiele...
     
  4. Zecikov2

    Zecikov2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2013
    Posty:
    23
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Wersja dash : 3.0b Rev 775 Wersja jadra : 2.0.16537.0
    Wyczyscilem pamiec i dalej sa crashe ;/

    EDIT:

    Co moge zrobić ludzie zależy mi na czasie

    Edytuj swoje posty, nie pisz jeden pod drugim, nast. razem polecą pkt. - #Jabar


    @Czyli ostrzeżenie postawić mozesz ale pomoc to już nie . spoko jabar dzieki :)
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Zmienic skin do fsd. Jesli n8c nie da od8snatluj dashlaunch i nie uzywaj go

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  6. Zecikov2

    Zecikov2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2013
    Posty:
    23
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Jak odinstalować dashlaunch ? Mógłbyś mnie pokierować?
    I gdzie mogę pobrac jakieś skiny do fsd?
     
  7. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    1 osoba to lubi.
  8. Zecikov2

    Zecikov2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2013
    Posty:
    23
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Dziekówa Pixel masz przydatne ;) Dam znac jak to zrobie ;)
    Przy zmianie skina pisze mi ze crash skina i trzeba zresetować fsd ( Gry ciągle sie wieszają ) . Zaraz zobacze z tym dashlaunchem.
    Po wywaleniu pliku Launch.ini nic sie nie stało , Moge wywalic cały folder dash launch 3.09?
    Po wywaleniu pliku launch.ini i folderu dashlaunch 3.09 nie uruchamia sie fsd jak mam go włączyć manualnie ?


    @ BTW . Konsola sie wogole nie wiesza po wywaleniu Dashlaunchera ale mam problem bo nie moge wejsc do fsd
     
  9. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  10. Zecikov2

    Zecikov2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2013
    Posty:
    23
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Chyba ze sproboje zainstalować dash launcha 3.10 ? Moze tylko 3.09 jest wadliwe ?
    Stwierdzam że gry uruchamiane poprzez xexmenu dalej sie wieszają ;/ Czego to może być wina ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum