1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA 5 - Zwykła nagrywarka Płyta2

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez xKokos, Listopad 2, 2014.

  1. xKokos

    xKokos Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 20, 2014
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cześć, otóż pożyczyłem sobie oryginalne gta i zainstalowałem pierwszą płytke, ale czas ją oddać :/ I dlatego moje pytanie, czy jak nagram drugą płytkę zwykłą nagrywarką w laptopie (DVD Multi Recorder chyba jakoś tak) to czy gra będzie działać ? Nie zamierzam jej instalować.
    Moja przeróbka to lt 3.0
    ps. chce nagrać na płyty omega
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
  4. Damiano GTi

    Damiano GTi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2014
    Posty:
    105
    Polubienia:
    86
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Wątpię aby to działało. Jeżeli nie masz przerobionej konsoli to wątpię.
     
  5. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Napisał "Moja przeróbka to lt3.0".
    Zawsze czytaj do końca..
     
    1 osoba to lubi.
  6. Zielony9619

    Zielony9619 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2014
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Konskie
    Bedzie działać bez problemu, wypał gre przez IMG Burn, kup płytę Verbatim DL. Pozdrawiam
    PS. metoda Truncate
     
  7. Dawidovy

    Dawidovy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2014
    Posty:
    156
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie muszą być verbatimy...Będzie działać :)
     
  8. xKokos

    xKokos Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 20, 2014
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam problemik bo okienko z opcją do wyboru truncate się mi nie pokazuje ;/ pomożecie ?
     
  9. OxXxO

    OxXxO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2011
    Posty:
    37
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Polska
    Zrób tak, jak w poradniku na forum. Jak nadal nie będzie pokazywać to odinstaluj burna. A co do GTA V to ja wypaliłem z truncate i śmiga bez błędów.
     
Wczytywanie...

Poleć forum