1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

gta 5

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mineral44, Wrzesień 13, 2013.

  1. mineral44

    mineral44 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czesc. podobno gta 5 jest na 2 płytach. i gra sie na 2.
    czyli zeby zagrać musze zainstalować płyte 1 .
    a co w przypadku gry mam xbox'a 360 4gb ??
    musze mieć większy dysk ? czy moge normalnie włożyć jakiegoś pendrive 8gb albo większego i normalnie grać.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KrZyChUelk

    KrZyChUelk Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    188
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Ełk
    Musisz zainstalować na pendrive, tylko obawiam się że 8 gb będzie za mały. Tylko pamiętaj żeby pendrive był w miarę szybki ;)
     
  4. RaptorPL

    RaptorPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 8, 2013
    Posty:
    207
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Konin
    Jeśli tak w ogóle będzie to raczej będziesz musiał mieć większy dysk.
     
  5. mineral44

    mineral44 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a ten pendrive musi być ori M$ czy moze być jakiś inny ??
    jaka powinna być optymalna prędkość tego pendrive zeby gra chodziła płynnie ??
    a można podlączyć dysk przenośny zamiast pendrive ?
     
  6. Deadpool

    Deadpool Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2012
    Posty:
    79
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Zwykły pendrive na którym przenosisz dane :)
     
  7. KrZyChUelk

    KrZyChUelk Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    188
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Ełk
    Może być też dysk zewnętrzny, ale wykryje Ci max 16 gb bodajże ;)
     
  8. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    max 32GB
     

Poleć forum