1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA:Episodes From Liberty City-Problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Bullet, Wrzesień 6, 2010.

  1. Bullet

    Bullet Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.sory,że tworzę nowy temat ale chciałbym uzyskać szybko jakąś pomoc i może innym ludziom z moim problemem się to przyda.Otóż posiadam ową grę słyszałem,że doczytują się w niej tekstury wkładam płytke dochodze do wniosku "nie da się z takim g*wnem grać...Szperam w necie i znajduję,że trzeba zainstalować na dysk.OK wszystko pięknie się instaluje.Właczam gierke patrze, nie no fajnie wkońcu OK.Ale...i tu jest pies pogrzebany,gdy rozpędze się autem,lub jakieś inne przypadki np:w jednej misji kiedy inny koleś kierował autem a ja miałem rzucać bomby- budynki wyglądały jakby były malowane w paincie.Mianowicie czy jest jakiś sposób aby temu całkowicie zaradzić?Rozumiem ,że w każdej grze tekstury się doczytują , to w końcu tylko gry ale bez przesady.Deneruwjące jest,że nagle droga i budynki wyglądają jak kupa i po chwili wracają do normy.Bardzo proszę o pomoc.Pozdrawiam,z góry dzięki!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. 65userow

    65userow Banned

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    415
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Gra to kopia czy oryginał?
     
  4. Bullet

    Bullet Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kopia...Ale nie wysilaj się odpowiedzią typu "to dlatego" albo "wal sie piracie" bo mój znajomy ma kopie i mówi ,że nic mu się nie dzieje a 4 podstawke ma oryginalną i mówi ,że kilka razy też tak miał.
     
  5. mateuszchm

    mateuszchm Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2010
    Posty:
    98
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łódź
    Ja mam oryginała i też tekstury sie nie doczytuja jak jade szybko autem ;]
     
  6. DJDIDO

    DJDIDO Banned

    Dołączył:
    Maj 23, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    tam gdzie się świat kuńczy ;)
    masz gre na dysku czy na usb zainstalowaną?
    spróbuj odinstalować i zainstaluj jeszcze raz.
     
  7. Bullet

    Bullet Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Gra zainstalowana jest na dysku.OK zrobie reinstall i napisze czy pomogło.
     
  8. Bullet

    Bullet Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Reinstall gry nie pomógł, macie jeszcze jakieś pomysły? W innym temacie czytałem ze pomóc może zrestartowanie pamięci cache na dysku.
     
  9. sid2007

    sid2007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    1685
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Radom
    Dokładniej wyczyszczenie pamięci podręcznej. Znajdziesz je w ustawieniach > pamięć > wyczyszć pamięć podręczną. To powoduje usunięcie wszystkich tekstur z bufora pamięci i będziesz musiał pograć z godzinkę aby wszystko wgrało się spowrotem. Może pomóc.
     
  10. Bullet

    Bullet Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A to trwa tak krótko czy coś jest nie tak?

    Zrobiłem to i dość dużo pomogło.Dzięki Wam wszystkim za odpowiedzi.Pzdr.
     
Wczytywanie...

Poleć forum