1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA episodes from liberty city

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Pawcio58max, Kwiecień 17, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Pawcio58max

    Pawcio58max Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tuchola
    Witam, kupiłem konsole xBox elite z tym GTA.
    Gra zacina mi się czasami i mam "dziwną grafike" ( mój kumpel tez ma xboxa i mu chodzi płynnie IDEALNIE).
    Co moge z tym zrobić ?? jakis PACTH ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. hehe925

    hehe925 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    387
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  4. Pawcio58max

    Pawcio58max Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tuchola
    Zainstalowałem już i nic
     
  5. iTyle

    iTyle Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2008
    Posty:
    186
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin
    Wyczyść pamięć podręczną gdzieś to było w ustawieniach pamięci
     
  6. Pawcio58max

    Pawcio58max Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tuchola
    Wieczorem zobacze, ale jak konsola była nowa to pamięć była wyczyszczona.
     
  7. hehe925

    hehe925 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    387
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  8. Patrolek PL

    Patrolek PL XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2009
    Posty:
    422
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    W-wa
    Jak podłączysz od XBL to ściąga się jakiś patch nie wiem czy to od tego :) Ale u mnie jest wszystko ok :)
     
  9. Michal992

    Michal992 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja gram na Arcade(z płyty) w moje GTA IV i niekiedy mam takie lekkie scinki;/ ale tego prawie nie widac.

    A może jest coś z laserem?
     
  10. Joy5593

    Joy5593 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2010
    Posty:
    111
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bukowno

    ja bym na twojim miejscu zalatwil sobie dysk i instalowal na nim gry :) Bo przez gre tylko z plytki naped sie moze spieprzyc i bedzie ****. A scinki napewno od tego ze z plyty. Zreszta zobaczysz roznice z gra z plytki a z dysku, konsola sie tak az bardzo nie grzeje (przynajmniej tak mi sie wydaje) i jest o wiele razy ciszej :) Bo naped nie daje huku.
     
  11. Michal992

    Michal992 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Właśnie planuje zakup dysku.Ja grałem na mojej konsoli tak z płyt z jakies 15h,więc to nie jest tak dużo:)


    Zresztą mam jeszcze gwarancję bo konsole mam 2 tygodnie
     
  12. Pawcio58max

    Pawcio58max Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tuchola
    No tak, ale ja mam dysk a płynnie gra nie chodzi
     
  13. TomalasPL

    TomalasPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    624
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wwa
    U mnie też w grach(nie tylko GTAIV)zauważam spadek płynności :(
     
  14. Pawcio58max

    Pawcio58max Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tuchola
    Kupując konsole myślałem, że będzie wysoka jakość i płynność w grach a tu co...
     
  15. TomalasPL

    TomalasPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    624
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wwa
    Myślałem dokładnie tak samo jak ty, zawiodłem sie szczerze mowiąc :(
    A zwłaszcza te opisy na allegro itp typu :ciesz sie niesamowitą płynnościąi grafiką" to żenujące jest :/
     
  16. Pawcio58max

    Pawcio58max Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tuchola
    Tak, ale co zrobić ?? Myślicie, ze na ps3 jest lepiej ??
     
  17. loczardo

    loczardo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    Na ps3 jest lepiej owszem powiem ci że sam zamierzam kupić ps3 bo jak porównuje ps3 u mojego kolegi z xbox'em to ps3 ma więcej plusów:
    -Darmowe granie przez internet
    -Możliwość wejścia na przeglądarkę
    -Super gry (God of War 3 , Uncharted 2 , Killzone 2 czy Heavy rain)
    -Możliwość doładowania konta sklepiku pss za mniejszą kasę
    -Nie trzeba baterii do pada

    zauważyłem że jak ktoś kupuje xboxa to tylko z jednego powodu ... aby go przerobić i mieć gry za grosze
     
  18. Pawcio58max

    Pawcio58max Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tuchola
    Ja nie przerabiam, a mogłem kupić ps3 ale na forum pisali ze są równe
     
  19. loczardo

    loczardo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    Ja też tego żałuje ... kiedy kupiłem xbox'a myślałem że to będzie konsola na które nie zawiodę się ... Owszem jest tu pare dobrych gierek ale nie na miarę ps3
     
  20. nietoper78

    nietoper78 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2008
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Panowie bez przesady.Czyx360 czy ps3 to gierki i tak się tną .Niestety ale już na ps2 gierki potrafiły się mulić.Płynna grafa to była za czasów psxa i saturna.A teraz konsole niestety ale zbliżają się z grywalnością do pc.Jedynie co to wii trzyma jakiś tam poziom jeżeli chodzi o płynność ale grafa już nie ta.
     
  21. Pawcio58max

    Pawcio58max Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tuchola
    ^^ kolega ma racje ^^ to straszne
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum