1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

gta III xbox 360

Temat na forum 'Gry' rozpoczęty przez KamilMasterPL, Maj 15, 2010.

  1. KamilMasterPL

    KamilMasterPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Siema otóż mam problem ściągnąłem gta III na xbox 360 lecz po minięciu intra gra się zawiesza ;/ nie mogę włączyć dużego przycisku na padzie nie reaguje konsola na przycisk ;/ w czym może być problem dodam że inne gry normalnie działają ;}
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Sebaaaaa310

    Sebaaaaa310 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 27, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Gta 3 na xboxa360? przecież san andreas nie ma nawet na x360 może ściągłeś jakąś marną przeróbkę gta. Problem napewno jakiś z grą...
     
  4. KamilMasterPL

    KamilMasterPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  5. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Sebaaaaa310 a ty pytasz czy oryginalna
     
  6. KamilMasterPL

    KamilMasterPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    inne gry przerobione na x 360 z x 1 działają ;]
     
  7. KamilMasterPL

    KamilMasterPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    :} haha :} i jak w czym może być problem :} ??
     
  8. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Zle sie nagralo.
     
  9. GKxD

    GKxD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Powodów ile uzytkowników forum.
    Po pierwsze sprecyzuj co pobrałeś!
    A co do tematu to:
    *błędy crc
    *żle nagrany obraz
    *wadliwy napęd
    etc.
    Tam gdzie pobierałeś zapytaj się czy hula na X360
     
  10. KamilMasterPL

    KamilMasterPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    gta

    hmm na stronie było tylko 6 partów po 200 mb normalnie się rozpakowało po wypakowaniu zajmuję 7,5 GB tylko plik iso bez tego małego pliku
    jest napisane na torrencie
    Only PAL.iXtreme compatible.


    Use imgburn with sector in lo: 1913776
    Dont use the .DVD (erase the .dvd just in case)

    For 360 ixtreme
    Burn on dvd9
    Dont go online with this
    And...thats all

    i obrazek z x mullera ;] + napisane kody ;]
    możliwe jest że sprzedali mi zepsutego verbatima 8,5 GB dl :} ?
     
  11. Adamor

    Adamor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Ja miałem taki problem z The Beatles Rock Band. Spróbuj odpalić tą grę kilka razy, może odpali.
     
  12. KamilMasterPL

    KamilMasterPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    gta

    hmm próbowałem odpalić 3 razy po minięciu intro gra się zacina lecz nie mogę menu konsoli włączyć ale gdy wyjmóje płytę to idzie mi menu konsoli ;]
    hmm zastanawiam się tak jak wcześniej napisałem po prostu zepsutą płytę mi dali .
    bo chyba obraz jest dobry gdy by był zły obraz te patche źle ktoś dał itp. to gra bym się nie uruchomiła jak przyspieszę intro przyciskiem to tak samo minię automatycznie to samo ;/ a nigdzie nie mogę znaleźć już z patchowanej gry pod x 360 ;/ ściągnąłem to z xbox sky .ściągnąłem z innej strony gta sa i jeszcze coś i działa mi pod x360 ;] czyli gry z x 1 dobrze chodzą błędy nie wywalają w tych grach ;]
     
Wczytywanie...

Poleć forum