1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA IV a płyta Think Xtra

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez GrzesiekMp4, Kwiecień 8, 2009.

  1. GrzesiekMp4

    GrzesiekMp4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 25, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Kazałem siostrze aby kupiła mi Verbatimy (tak się pisze?). Ok wraca. Kupiła, ale dwie płyty Think Xtra. Mam GTA IV pirata (dostałem od gościa co mi sprzedawał X'a) Chciałem przegrać. Nagrywałem UltraISO i Xbox Backup creator i pisze że wszystko OK. Ale nie działa tzn. wyskakują napisy ale nic dalej. O co chodzi?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. cocieto13

    cocieto13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    zapewne tak sie dzieje bo masz lipne plyty
     
  4. GrzesiekMp4

    GrzesiekMp4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 25, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Są to płyty DVD+R Double Layer. więc nie wiem o co kaman...
     
  5. jack119

    jack119 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2008
    Posty:
    153
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ja bym bez dysku nawet nie próbował odpalać GTA spiracone (doczytywanie), a co dopiero na lipnej płytce...
     
  6. xbox666szatan

    xbox666szatan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2009
    Posty:
    119
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    przesada, mi gta chodzi bez dysku prawie tak samo jak orginal. mialem org i verbatima wiec wiem co mowie.
     
  7. przemek115

    przemek115 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Te płyta to guwno.Tylko Verbatim lub philips i raz mi sie dobrze gra na płycie omega nagrała cod5.Innych nie kupuj.
     
  8. only

    only Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja nagrywam na Benq i Omega i wszystko śmiga
     
  9. GrzesiekMp4

    GrzesiekMp4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 25, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No tak ale w Radomiu dosyć ciężko dostać Verbatima.
     
  10. PiaER

    PiaER Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2009
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Auvergne
    Tu peut bien achter 50 DVD Verbatim sur allegro.pl, ce n'est pas cher.
    Mozesz kupic 50 plyt DVD Verbatim na allegro, nie sa drogie
     
  11. remi

    remi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Żurawica
    Po co od razu 50 ? Wystarczy 1, jeżeli jest mu tylko ta jedyna potrzebna. Nie nagrywaj na takich płytach, bo cierpi laser i twoje samopoczucie, że gra nie idzie. Może i verbatimy są drogie, ale ich jakość wszystko wynagradza. Takie jest moje zdanie :)
     
  12. GrzesiekMp4

    GrzesiekMp4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 25, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dobrze. Kupiłem Verbatima ale x8 speed. Może być?
     
  13. sebolek

    sebolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legionowo
    może :p ja cod 5 nagrywałem na Verbe x8 prędkością x4 . i chodzi bez zarzutu :]
     
  14. arkadiusz_89

    arkadiusz_89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2008
    Posty:
    489
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
    Ja też kupiłem sobie verbatimy x8, wcześniej kupowałem 2.4x i gdy wypaliłem dwie gry z prędkością 2.4x na verbie x8 to jedna się wykrzaczyła przy instalacji a druga była do wywalenia. Spróbowałem wypalać z prędkością x4 i wszystko idealnie wysmażone, instalacja przebiegła bez problemów.
     
Wczytywanie...

Poleć forum