1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA IV achievementy

Temat na forum 'Osiągnięcia' rozpoczęty przez DJ_Boski, Kwiecień 29, 2010.

  1. DJ_Boski

    DJ_Boski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2009
    Posty:
    106
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Rzeszów
    Witam mam do was takie pytanie grałeś dziś w GTA IV na xboxie i wkurzyłem się w jednej misji. Więc postanowiłem sobie troszkę życie ułatwić i wpisałem kody i wyskoczyło mi, że cheat activate jakoś tak i achievements locked i nazwy osiągnięc i moje pytanie brzmi, czy jak teraz uruchomię na nowo GTA IV i nie wpiszę kodów to odblokuję te osiągnięcia czy nie?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tieu

    Tieu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    1258
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Zagan, Polska
    Jeśli zapisałeś po wpisaniu kodu. Będzie zablokowane...
     
  4. Zozol

    Zozol Banned

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    103
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gryfino
    Tak. Jak będziesz grać od momentu w którym wpisałeś kod to achievement wskoczy
    Czyli troszeczkę wcześniej
     
  5. DJ_Boski

    DJ_Boski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2009
    Posty:
    106
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Rzeszów
    Aha czyli jak zacznę grę od nowa to acziwek się zaliczy? Bo niestety zapisałem grę po wpisaniu kodu.
     
  6. Aztek_PL

    Aztek_PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak, jak zaczniesz od nowa to będziesz mógł go zdobyć - "cleaning main streets" chyba :)

    PS: Chodzi żeby w statystykach gry było TIMES CHEATED 0.
     
  7. hajducek

    hajducek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie koniecznie times cheated 0 przecież za kody na auta/łodzie/motocykle nie zablokowują się achievmenty
     
  8. rampi2502

    rampi2502 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gorzów Wlkp.
    Zablokowują tylko kody na zmniejszenie wanted i na odnowienie życia i broni ;p
    Blokuje się One man army, cleaned the main street i jeszcze jeden chyba :)
     
  9. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    co to za przyjemnośc grac na kodach... jak juz przejdziesz grę to i owszem, można się pobawic :) przejdz sobie bez kodów, wcale nie jest taka trudna
     
  10. boczek375

    boczek375 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    spróbuj usunąć GTA z biblioteki gier;) usunie Ci save ale odblokuje Ci archventy.
     
  11. zajacpl

    zajacpl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tez taka sama mam sytułację i wlasnie spróbuję tak ja powyżej pisali i dodam czy sie udalo czy nie :)
     
  12. lopeziak

    lopeziak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a ja nie wie za bardzo o co chodzi z tym blokowaniem niby co blokują bo nie zauwazyłem a gram z kodami bo lepsza zabawa
     
  13. Border

    Border Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2011
    Posty:
    329
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    a to dlatego ja tam malo GS mialem w gta 4 bo na kodach gralem .
     
  14. radher

    radher Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja nie moge odblokowac acziwa there is no stragers. Przeszedlem caly glowny watek i jezdzilem po calym miescie zeby ich odnalezc i nic. Jakies sugestie ?
     
  15. nox3345

    nox3345 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 12, 2012
    Posty:
    97
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gdańsk <3
    Ja mam 2 savy . 1 z kodami , 2 bez kodów ;D na tym bez przechodzę kampanie .
     
  16. chudy456

    chudy456 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2012
    Posty:
    53
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    TELFORD
    Nie ważne jaki kod jak wpiszesz to achievmenta niema
     
  17. <AssassiN>

    <AssassiN> Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2009
    Posty:
    140
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Opoczno
    Nie wszystkie blokuja achievementy ;) z tego co pamietam to te na pojazdy nic nie blokuja za to te na zycie i bronie juz tak, poza tym jak wpiszecie jakis kod i on cos blokuje a jest wpisany pierwszy raz to wyswietla sie informacja o tym co blokuje w lewym gornym rogu :) ale blokowanych jest chyba 5 achievementow, na pewno za 100% i misje policyjne.
     
Wczytywanie...

Poleć forum