1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA IV - Bug?

Temat na forum 'Osiągnięcia' rozpoczęty przez Tieu, Maj 17, 2010.

  1. Tieu

    Tieu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    1258
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Zagan, Polska
    Mam dodatki do GTA + Podstawkę tylko.


    Więc do rzeczy. Przeszedłem sobie raz GTA, wszystko działało normalnie - Osiągnięcia itp. Dysk konsoli padł, poszedłem do sklepu, wymienili mi na całkowicie nowy zestaw. Więc postanowiłem przejść na początku jakiś dodatek. Padło na TBoGT, przeszedłem wszystkie główne misje, więc wziąłem się za podstawkę. Pędziłem, żeby zrobić Achiva, na przejście gry poniżej 30h. Udało się - Wszystkie misje główne zrobione na liczniku 15h. Ale coś nie tak? Osiągnięcie nie wyskakuje. Myślę, że wystarczy zapisać. Więc poszedłem do Domku, zapisałem nic. Wczytałem - nic. Zresetowałem konsole - nic.

    Może być to wina, przyśpieszenia napisów końcowych?
    Jakoś mi się nie chce już po raz 3 przechodzić tej samej gry ;).
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ALMI

    ALMI Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja miałem normalnie dostałem achivka gierka w 16h.
     
  4. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    Nie ma co dla głupiego achiv'a tracić tyle czasu. Nie zaliczyło ci trudno **** na to ^^
     
  5. bloodwars29

    bloodwars29 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2009
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ja w GTA gram juz poł roku i jeszcze nie przeszedlem:D
    poprostu to jest gra na odstresowanie
    właczam sobie ide ukrasc fure czy pobic przechodniow...posciagac sie z policją...czy walnąc na pełnym gazie w sciane:D
    gram praktycznie bez robienia misji:p
     
  6. Kimo

    Kimo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Marcin: jakbyś przeszedł grę tylko po tego achiva, to byś raczej tak nie powiedział:p. Spróbuj wyczyścić cache, ja miałem ostatnio ze Splinter Cellem tak, że mi nie zaliczył achievementa, wyczyściłem i poszło. Wyczyść i zloaduj od jakiegoś ostatniego save i przejdź zakończenie jeszcze raz. A i to, że pominąłeś napisy nie ma znaczenia.
     
  7. Andrzejo

    Andrzejo Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Też tak miałem że nie zaliczyło mi achiva jednak w innej grze, Bully Scholarship. Niem wiem czy jest to jednorazowy bug czy bug z tym osiągnięciem
     
  8. Szolder

    Szolder Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    262
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jaworzno
    a nie wpisywales zadnych kodow ? :p
     
  9. MaryGave

    MaryGave Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zawiercie
    Kody nic tutaj do tego nie mają sam od początku gry do końca grałem na kodach i tego aczika zaraz na zakończeniu mi zaliczyło
     
  10. TomalasPL

    TomalasPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    624
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wwa
    Kody blokują tylko achievementy za policje i wytrzymanie 6 minut. Dziwny ten przypadek.
    Ja przeszedłem gtaiv 7 razy, za ostatnim też śpieszyłem sie na tego achievementa, i ostro bym sie wkurzył gdyby sie nie odblokował...
     
  11. Patrol59

    Patrol59 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Witam!Nie będę zakładał nowego Posta,więc mam pytanie. Lost:Via Domus-BUG?Gdy przechodzę 2 Episode,to gra mnie wywala do Głównego Menu,Żadnych Kodów nie wpisywałem.Mam nadzieję że ktoś pomoże,Pozdrawiam :)
     
  12. Tieu

    Tieu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    1258
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Zagan, Polska
    No też się śpieszyłem. Jeśli Cache wyczyszczę stracę zapisy?
     
  13. TomalasPL

    TomalasPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    624
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wwa
    Jak wyczyścisz cache nie stracisz save'ów jedynie patche do gier i to wszystko :)
     
  14. Patrol59

    Patrol59 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Witam!Nie będę zakładał nowego Posta,więc mam pytanie. Lost:Via Domus-BUG?Gdy przechodzę 2 Episode,to gra mnie wywala do Głównego Menu,Żadnych Kodów nie wpisywałem.Mam nadzieję że ktoś pomoże,Pozdrawiam
     
  15. Aztek_PL

    Aztek_PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  16. rampi2502

    rampi2502 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gorzów Wlkp.
    No właśnie. Oryginał? Bo może to wina lewej kopi. ;/
     

Poleć forum