1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA IV: EFLC - Tekstury

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Koldy, Wrzesień 15, 2010.

  1. Koldy

    Koldy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Na podkarpaciu
    Witam
    Wiem, że ten problem był/jest poruszany milion razy, ale w końcu może uda się coś zrobić. Mam płytkę nagraną z ową grą (Verbatim 8x (2.4x), iXtreme LT 1.1) i tekstury bardzo źle się doczytują, nie raz przywale w coś i dopiero po chwili to się pojawia.. Czasami nie musze jechać szybko, a lece motorem np. (droga znika).

    Pisałem już o tym, kazali wyczyścić chache dysku, tak zrobiłem, pomogło ale na chwile. -.-. Gra jest zainstalowana na dysku.

    Czy jest jakiś patch, który mógłbym wgrać offline, jeżeli tak to jak go wgrać? Jeżeli nie, to jakiś sposób na to?? :/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Lionix

    Lionix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2009
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    ja mam oryginał i jest tak samo

    taki urok :/
     
  4. leonheart

    leonheart Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2008
    Posty:
    149
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Gta już tak ma. Zainstaluj grę na dysku, problem zniknie :). Jak nie masz dysku to na pena. U mnie z płyty tekstury gina, z dysku nigdy (jasper + wd).
     
  5. dominik20212

    dominik20212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    a ja mam slima nowego i gta też nowe. zainstalowałem na dysku a i tak gów.. daje. jak sie troche rozpędze a szczególnie na mostach lub w tunelu to droga znika.
     
  6. leonheart

    leonheart Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2008
    Posty:
    149
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Dziwne, miałem tak na arcade bez dysku, ale po instalacji jak ręką odjął. Widocznie gierka spartolona.
     
  7. janu

    janu Banned

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    wymień gre w sklepie powiedz ze jest zwalona ja tak w mm zrobilem i mi dali nowa
     
Wczytywanie...

Poleć forum