1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA IV: episode from..

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez trac3r, Listopad 11, 2009.

  1. trac3r

    trac3r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    bd.
    Witam! Mam pytanie bo ściągnąłem te gta IV i w abgx360 pisze mi coś takiego:
    [​IMG]

    ? Czy wszystko pójdzie?

    Mimo wszystko nagrałem, i nie poszło wyskakuje Odtwórz film zamiast zagraj w gre... może z powodu nośnika bo nie było Verbatimow to kupiłem ActiveJet za 5zł...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. porschak240

    porschak240 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    115
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zawiercie
    A jaką masz przeróbkę?? Te dodatki do GTA to już Wave 4, także jeśli nie chodzi, to tylko Activate.iso albo przeróbka na Ixtreme 1.61
     
  4. Twardowski

    Twardowski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    W profilu ma iXtreme 1.6 czyli nagraj płytkę active.iso i grasz ( poradnik na tym forum ).
     
  5. trac3r

    trac3r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    bd.
    Przeróbkę mam 1.51 :/ A co to jest te active.iso?
     
  6. macmus

    macmus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    albo patcher na po co marnować płytę na activate.iso ;)
     
  7. Gruchi

    Gruchi Banned

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  8. trac3r

    trac3r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    bd.
    Chwila bo ja tego wszystkiego nie łapie mam tą dre mam plik .iso i .dvd i co mam zrobić?
    Gdy wkłądam to nagrane(w kompie ga wyglda na normalna) to w xboxie zamiast zagraj w gre pojawia się odtwórz dvd i jak w to klikam to pojawia sie napis xbox 360 i nic wiecej... i gra nie chodzi...
     
  9. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
  10. trac3r

    trac3r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    bd.
    Nagrywam dobrze bo wszystkie działają gry. Mam iXtreme 1.51
    wyskakuje mi odtwórz Dvd i nic sie nie pojawia...

    A o co chodzi z tym patchowaniem z wave 4 na wave 3/2.

    Czy te GTA IV powinno normalnie pójść na iXtreme 1.51?
    I dlaczego w abgx360 wyskakuje tyle żółtych komunikatów?
     
  11. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Radzę poczytać o patchowaniuy wave, bo wszystko jest na forum!!
     
  12. trac3r

    trac3r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    bd.
    Ja chcę poprostu wiedzieć tylko czy na wave 1.51 te gta IV pojdzie? Bo jeśli tak to nie ma sensu nagrywać wave...

    Tym co trochę w temacie oczywiście podziękowałem :).
     
  13. Dani12

    Dani12 Banned

    Dołączył:
    Październik 7, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Twoja gra jest już na Wave 4! Musisz spatchować!
     
  14. trac3r

    trac3r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    bd.
    Ku**a mać ustawiłem wszystko jak na zdjęciu :

    [​IMG]

    I nagrywam to ImgBurn'em nagrywałem godzinę i po koniec już 97% i wyskoczył mi jakiś błąd(pierwszy raz coś takiego miałem) i kolejny nośnik w ****... cały dzień spędziłem nad tym i mam już dwa nośniki w **** i jeden dzień.
    Czy może mi ktoś pomóc z tym bo jestem już bardzo wk****.
     
  15. trac3r

    trac3r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    bd.
    Czy może mi ktoś pomóc, powiedzieć co źle robię?

    //Nie pisz posta pod postem tylko edytuj! sloninho
     
  16. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    to czy spatczujesz czy nie nie ma nic wspolnego z tym czy gra ci sie nagra czy nie

    masz kiepska płye dvd albo nafrywarje
     
  17. trac3r

    trac3r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    bd.
    Nagrałem czwarty raz na Verbatimach (nagrywarka writemaster) i dalej nie działa... pojawia sie to co zwykle... A wszystkie inne gry też na verbatimach mam i na tej nagrywarce i działają... to co jest nie tak?
    Pojawia się Odtwórz DVD i jak w to klikne to Pojawia się logo Xbox'a i napis Xbox 360 i nic tak cały czas...
    Nie chce tracić kolejnej kasy na następne nośniki...
     
  18. matiw95

    matiw95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2009
    Posty:
    169
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zamość
    Siemano ludzie! ja mam problem na dosłownie parę postów :p chodzi o tekstury w gta :D da się to jakoś ogarnąć?? chodzi mi dokładnie o to gdy jadę motorkiem prostą to znika mi blok, ulica ma kolor takiej jasnej kawy...kiedy się zatrzymam ulica staje się wyraźna i bloki za chwilę się pokazują.... nie mam tak zawsze ale często a z tą ulica to zawsze ... grę mam na dysku...;//


    http://xboxforum.pl/grand-theft-auto-iv-gta-iv-f30/gta-iv-dlaczego-nie-dogrywa-textur-1481.html
    Tu nawet jednego posta nie trzeba tylko POSZUKAĆ musisz... Sloninho
     
Wczytywanie...

Poleć forum