1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA IV Episodes from Liberty City - pytanie o odpalanie gry

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez TeX, Lipiec 25, 2010.

  1. TeX

    TeX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. sk00ti

    sk00ti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2010
    Posty:
    119
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie, na PC nie wymagało wersji podst., więc raczej na X'a nie zostało to zmienione :p
     
  4. TeX

    TeX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    OK jeśli jest tak jak mówisz to temat zamknięty ;p
     
  5. protaktyn

    protaktyn Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2010
    Posty:
    223
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Hm, jeżeli już jesteś taki na tą grę to jak chcesz: The Ballad Of Gay Tony, też nie musisz mieć wersji podstawowej.
     
  6. TaZz639

    TaZz639 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2009
    Posty:
    122
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Grodzisk Wielkopolski
    Nie potrzeba podstawowej wersji gry, chyba że dodatki są osobno
     
  7. Veok

    Veok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2010
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdańsk
    Potrzebujesz podstawkę jeśli dodatki pobierałeś z xbox live.
     
  8. Doomer47

    Doomer47 Banned

    Dołączył:
    Październik 5, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Września
    Do wersji DVD nie potrzeba płyty, natomiast do wersji cyfrowej podstawka jest potrzebna.
     
  9. Xemi99

    Xemi99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2008
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wkładasz płytkę do X'a i wybierasz w który chcesz dodatek zagrać. Nie potrzebujesz podstawki.
     

Wczytywanie...

Poleć forum