1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA IV Episodes from Liberty City - pytanie o odpalanie gry

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez TeX, Lipiec 25, 2010.

  1. TeX

    TeX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czy GTA IV Episodes of Liberty City wymaga podstawowej wersji gry GTA IV ?? Czy też mogę odpalić tą grę odrazu po nagraniu jej na jedną płytkę ??

    Przykładowy link do gry:
    http://torrentownia.org/konsole/*******/xbox-360-grand-theft-auto-episodes-from-liberty-city-130657
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sk00ti

    sk00ti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2010
    Posty:
    119
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie, na PC nie wymagało wersji podst., więc raczej na X'a nie zostało to zmienione :p
     
  4. TeX

    TeX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    OK jeśli jest tak jak mówisz to temat zamknięty ;p
     
  5. protaktyn

    protaktyn Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2010
    Posty:
    223
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Hm, jeżeli już jesteś taki na tą grę to jak chcesz: The Ballad Of Gay Tony, też nie musisz mieć wersji podstawowej.
     
  6. TaZz639

    TaZz639 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2009
    Posty:
    122
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Grodzisk Wielkopolski
    Nie potrzeba podstawowej wersji gry, chyba że dodatki są osobno
     
  7. Veok

    Veok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2010
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdańsk
    Potrzebujesz podstawkę jeśli dodatki pobierałeś z xbox live.
     
  8. Doomer47

    Doomer47 Banned

    Dołączył:
    Październik 5, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Września
    Do wersji DVD nie potrzeba płyty, natomiast do wersji cyfrowej podstawka jest potrzebna.
     
  9. Xemi99

    Xemi99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2008
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wkładasz płytkę do X'a i wybierasz w który chcesz dodatek zagrać. Nie potrzebujesz podstawki.
     
Wczytywanie...

Poleć forum