1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gta IV:Episodes from liberty

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez trac3r, Listopad 14, 2009.

  1. trac3r

    trac3r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    bd.
    Witam. Mam pytanie co do tego GTA. Ponieważ ma one wave 4 to jak ją nagrać żeby działała na Lite-on'ie 1.51? Mam 360WavesPatcher ale nie umie tego ustawić...(poszły mi już 4 płytki i dalej nie działa)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dymkul

    Dymkul Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    92
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Na wersji ixtrema 1.51 powinno chodzić bez przerabiania na wave 3
     
  4. DevNull90

    DevNull90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wroo
    Ale nie na Lite-ON.
    Zobacz TUTAJ

    Ale najpierw spróbuj z activate.iso, na płytkach które już nagrałeś.
    Poradnik TUTAJ
     
  5. trac3r

    trac3r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    bd.
    DevNull90 wiem z activate.iso tylko że :
    activate.iso - działa z wszystkimi napędami z iXtreme 1.6 i nowszymi
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    obsługa wave patchera jest debilnie prosta. nie wiem z czym mozna miec tam klopot
    wgrywac wave klikasz na obraz ustawiasz wave docelowy i wual
     
  7. trac3r

    trac3r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    bd.
    Ustawiłem wszystko tak:
    [​IMG]

    I spatchowałem i nagrałem i wciąż nic...
     
  8. avalan

    avalan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    o boze, koles ^^ nic nie zrobiles, gra byla w wave 4 i spatchowales ja do wave 4 ^^. nastepnym razem patrz co robisz
     
  9. trac3r

    trac3r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    bd.
    Teraz ustawiłem w trzecim punkcie Wave 3 i dalej nie działa... Gdy wkładam płytę pisze Odtwórz DVD... To już 5 Verbatimka... Co ja źle jeszcze robię? (nie sprawdzam obrazu abgx'em).
     
  10. trac3r

    trac3r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    bd.
    Odświeżam bo bardzo zależy mi na tym żeby mi ktoś pomógł :).
     
  11. kacper9507

    kacper9507 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Mi działa Gta IV:Episodes from liberty na przeróbce 1.6 na napędzie lite-ON bez patchowania !!!
     
  12. trac3r

    trac3r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    bd.
    Ale ja mam Lite-on 1.51
     
  13. kacper9507

    kacper9507 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2009
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
  14. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    pewnie masz liteona 1.5 a nie 1.51
    po 1. daj log z abgxa z tej płyty z gta
    po 2. przerob ale na wave 2 i zobacz czy działa
     
  15. trac3r

    trac3r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    bd.
  16. nath

    nath Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2008
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pabianice
    miałem tak samo jak Ty straciłem 3 plyty (2 maxwelle i verbatima) pokazywalo mi przy instalacji na dysk xboxa ze plyta brudna i trzeba przeczyscic, lecz za 4 razem dobrze sie nagralo (na maxwellu) i dziala ladnie

    PS teraz mam problem z dragon age PL (jedna plytka juz do wywalenia...)
     
  17. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    daj log z płyty.
    obraz jest nie przerobiony. (tzn przerobiony ale agx ci go naprawia)
    spatchuj wave patcherem nie sprawdzaj juz w abgx i nagywaj
     
  18. mateusz121393

    mateusz121393 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    A mam pytanie odnośnie tej gry, jeżeli ma się zbanowaną konsole i dysk, to czy można zagrać w ta grę, bo chyba trzeba ją nagrać na dysk?:) proszę o pomoc
     
  19. trac3r

    trac3r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    bd.
    A jak sprawdzić ten log z płyty? Ja najpierw przerabiam wave patcherem na WAVE 3 a potem nagrywam... nie sprawdzam w abgx360...
     
  20. Kisiel_i_Ciastka

    Kisiel_i_Ciastka Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chojna
    w grę pograsz, ale nie zainstalujesz jej na dysku twardym, gierka bedzie chodzic a jedynym mankamentem moze byc to , ze tekstury beda sie wolniej wczytywaly
     
  21. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    a abgx wybierasz naped
     
Wczytywanie...

Poleć forum