1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA IV grafika

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Bullet, Sierpień 11, 2010.

  1. Bullet

    Bullet Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam , jestem totalnie zielony więc nie będę owijał w bawełnę.Mam xboxa 360 arcade od niedawna jestem zadowolony wszystko pięknie śmiga ,ale...Od niedawna mam też 2 gry GTA Episodes From Liberty City i Red Dead Redemption.RDR chodzi pięknie ale GTA...Ta gra mnie denerwuje od samego początku(mam podstawkę na PC i się fajnie gra, chociaż czasem też mnie wkurza) więc: na początek doczytujące się tekstury,koszmar! Zainstalowałem grę na dysk i jest mniej chociaż czasem też się doczytuje.I druga sprawa grafika jak w temacie, ludzie powiedzcie czy ta gra taka jest, czy to jest wina konsoli, czy w domu mam jakieś negatywne fale? Jak widzę samochód z daleka to jest rozmazany , budynki z daleka są brzydkie ludzie z daleka są brzydcy z bliska może fajna grafika ale chodzi mi o to z daleka.Tak więc proszę (bo na pececie też tak jest chociaż troszku lepiej)powiedzcie czy ta gra taka jest niedorobiona...Czy jakieś inne powody?Z góry dzięki za odp. Pozdro.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bembenos

    bembenos V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    707
    Polubienia:
    51
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Na jakim grasz TV/monitorze i jakim kablem jest połączona konsola z TV/monitorem?
     
  4. Bullet

    Bullet Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Gram czasem na HD u kolegi a tak to ma zwykłym telewizorze z nie za dużym ekranem to jest kabel SD bodajże(pisałem ,że jestem zielony) jak podłączam do tego małego to normalnie AV a jak na hd to component czy coś takiego.Ale róznicy w tej grafice z daleka nie ma ;]
     
  5. bembenos

    bembenos V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    707
    Polubienia:
    51
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    A zauważasz różnicę między grą u kolegi a grą u siebie? I ile cali ma Twój TV?
     
  6. Bullet

    Bullet Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hmm.. no wiadomo na takim lepszym tv to lepsza grafa fajniej się gra ale jak pisałem wyżej te pierdykane budynki z daleka są brzydkie i auta z daleka są brzydkie i np jakiś most albo coś. Aha dodam jeszcze że np jak lecę heli. to na drodze nie ma aut, budynki są rozmazane ,nie mogę delektować tą grą z takimi widokami więc czy ta gra po prostu wygląda jak kupa czy coś jest nie tak.Mój toster... aktualnie nie powiem Ci bo jestem na wakacjach ale ma gdzieś 0,5m x 0,5m ;]
     
  7. Ml3cZkO

    Ml3cZkO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnów
    jak grasz na piracie to co się dziwić ja mam oryginał i mi nic się nie dzieje z grafika a kolega ma pirata i ma tak samo jak ty.
     
  8. Bullet

    Bullet Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No właśnie słyszałem o tym ale co ma płyta do grafiki?Bo jest to dla mnie dziwne , jakoś w innych grach nie mam gorszej grafiki bo nie mam oryginalnej.PS:Na PC mam oryginał i też są niedociągnięcia graficzne.
     
  9. Ml3cZkO

    Ml3cZkO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnów
    ale tak jest tylko z gta 4 kolega ma pirata i nawet jak na dysk zainstalował to się długo lądowały textury a ja nawet na dysk nie muszę wrzucać i gram z płyty i nie ładują się textury nie wiadomo ile. jak chcesz żeby gta 4 ci normalnie chodziło to kup oryginał to zobaczysz różnice ale to chyba jest taki błąd tylko w gta 4
     
  10. druteron

    druteron Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2010
    Posty:
    236
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Otwock
    GTA IV ma już taką grafikę, chłopaku, czego ty oczekujesz. Przecież konsola nie uciągnęła by takiego wielkiego świata w teksturach lepszej rozdzielczości, czy większym zasięgu widzenia. Pisałeś, że na komputerze lepiej wygląda, bo to jest prawda. Komputer ma większe możliwości niż konsola i dlatego też twórcy zwiększyli rozdzielczość tekstur. Też miałem tekstury, które się doczytują, zainstalowałem grę na dysk i już mi to tak bardzo nie przeszkadzało.
     
  11. Bullet

    Bullet Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Aha dzięki Wam za odpowiedzi ,tak myślałem ,że ta gra po prostu taka jest.Temat do zamknięcia.
     
  12. DeltaChris2402

    DeltaChris2402 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ostrowiec Św
    Na singlu to chyba aż tak wredne nie jest, gorzej na multi.
     
  13. Hiszpan3lek

    Hiszpan3lek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2010
    Posty:
    614
    Polubienia:
    67
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Benidorm
    Ja mam oryginalną wersje i nie mam problemów zainstalowałem na dysk i nigdy nie mam jakiś problemów z teksturami nawet w multi....
     
  14. Alex_Xbox

    Alex_Xbox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2009
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Dziwne, u mnie na xenonie podłączonym componentem do Panasonica Viery nie doczytują mi się żadne tekstury, mam oryginała i dysk.
     
  15. Wolus

    Wolus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2010
    Posty:
    150
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pleszew
    Ja tak samo nigdy nie narzekałem na grafikę ponieważ nie miałem do nich żądnych zastrzeżeń .... Może to wina twojego telewizora.
     
Wczytywanie...

Poleć forum