1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA IV - kupić dysk specjalnie ?

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez jack119, Luty 1, 2009.

  1. jack119

    jack119 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2008
    Posty:
    153
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Posiadam Arcade przerobionego. Jak wiadomo GTA IV mi dogrywa tekstury.
    Warto kupić dysk, aby wrzucić grę na dysk ?
    Znikną problemy z doczytywaniem ?

    EDIT: dzięki za szybką odpowiedź
    heh no właśnie grałem u kumpla na oryginale i średnio mi się podobała (nudy w tym mieście trochę)
    no, ale do stracenia mam tylko płytkę za 5 zł ;)
    a dysk pewnie przyda się do Midnight Cluba i do reszty gierek też
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. monias

    monias Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2008
    Posty:
    287
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Tak, problem z doczytywaniem powinien zniknąć
    Jeśli lubisz tą grę to warto kupić:)
     
  4. tekk

    tekk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 23, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja kupiłam xbox360 dla gta 4 :p bo mi na pc nie działało ;p
     
  5. BaginiakGB

    BaginiakGB Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nowy Dwór Mazowiecki
    Nie jestem pewien czy to pomoże bo ja na swoim X zrobiłem niby cudowny sposób na tekstury z przyklejonego tematu bo myślałem że nie zaszkodzi (Tekstury miałem oK). Teraz nic nie moge zrobić z tym i nawet jak na dysk wrzuciłem to mi sie nie poprawiło :D Ja na twoim miejscu bym nie ryzykował. Chyba że ci nie żal chajsu to kup , może pomoże a jak nie to dysk i tak sie przydaje :D
     
  6. bodek

    bodek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przepraszam, ze troche odbije od tematu, ale od niedawna zaczalem zabawe z xboxem 360 i od razu sciagnalem z sieci GTA IV w wersji icon. I tu moje pytanie. Czy ta gra ma w sobie Stealth Patcha ? Czy musze sam dograc ? Patrzylem w XDVDMulleterBeta9.7 to gierka jest kompatybilna z Ixtreme, rozumiem ,ze rowniez z Ixtreme 1.51 [bo ja takowy posiadam] ?
    Natomiast i tu moj blad po nagraniu GTA IV na Verbatimke zalaczylem abgx360 v1.0.0 i chcialem sprawdzic, czy wszystko jest ok. Udalo sie! Komunikat jaki wyskoczyl byl identyczny jaki w tutorialu kol. $offtopic :

     
  7. damiano

    damiano Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 6, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łomża
    Mam pytanie jeśli kupie orginalne GTA 4 i X360 wersję Arcade nto czy tekstury będą się doczytywać czy nie ? Ponieważ na youtube jest filmik że GTA 4 orginalne na wersji orginalnym Arcade bez dysku chodzi normalnie a nieorginalna 4 na przerobionej wersji Arcade konsoli tekstury się dogrywają jak to jest?
     
  8. ToMaSz90

    ToMaSz90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2007
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Przemyśl
    Jak masz pirata to nie doczytuje tekstur jeżeli skopiujesz grę na dysk
    Jak masz oryginał to nie potrzeba dysku żeby dobrze działało
     
  9. vaniol

    vaniol Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 19, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mi nawet po skopiowaniu na dysk gra doczytuje tekstury i czasami działa na 15-20 fps'ach. Masakra jak dla mnie, czasem to się grać odechciewa.
     
  10. damiano

    damiano Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 6, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łomża
    A to tobrze bo myślałem że z orginałem też tak będzie.Dzięki za wyjaśnienie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum