1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA IV - lekkie przycinanie

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Olciooo, Styczeń 31, 2009.

  1. Olciooo

    Olciooo Banned

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam!

    Dzisiaj grałem w kopię zapasową gry GTA IV. Pisze, że w kopie zapasową, żeby udzielić więcej informacji. Gram w kopie zapasową bo 150 zł piechotą nie chodzi, dlatego wole grac na kopiach zapasowych, że jak się coś stanie to kopii a nie oryginalowi :) Ale do rzeczy. Grając w tą grę robiłem misję goniła mnie policja (2 gwiazdki) uciekałem autem, dosyć szybko i zauważyłem lekkie, prawie nie widoczne, szybkie przycinania przez kilka sekund potem wszystko było ok, uciekałem dalej :) Owszem także co jakiś czas mam takie pojedyndze przypadki, lecz rzadko. Czego to może być wina? Płytki (Verbatim), gry, czy konsoli (XBOX 360 Premium 60GB) ? Czy czegoś zupełnie innego?

    Proszę o pomoc

    Pozdrawiam
    Olek
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. gagami

    gagami Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zrzuć grę na dysk powinno przestać najprawdopodobniej to wina płyty na forum jest wiele tematów gdzie gta przycina na kopiach
     
  4. Olciooo

    Olciooo Banned

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    czyli jest to w sumie normalne?
     
  5. gagami

    gagami Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Myślę że tak. Najlepiej zżuć grę na dysk a jeśli ci to nie przeszkadza to graj na płycie .
     
  6. CuxPL

    CuxPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    182
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Prochowice
    Tak normalne ,też tak mam .
     
  7. Olciooo

    Olciooo Banned

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Aha. Dziękuję na odpowiedzi :)

    Pozdrawiam
    Olek
     
  8. bartekz11

    bartekz11 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    moze plytke wyczysc bo u mnie tak bylo i jak blytke wyczyscilem i wszystko ostyglo to mozna bylo grac :)
     
  9. Olciooo

    Olciooo Banned

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a czemu jak ostyglo ??
     
  10. woj250

    woj250 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam xboxa 360 arcade i mi chodzi plynniutko :D ale prawdopodobnie moze byc to wina
    twojego napedu w xboxie lub poprostu plytki . Ja na twoim miejscu nagralbym gre na dysk.
     
  11. Shinnoq

    Shinnoq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rybnik
    Nie gadajcie głupot, że gta u kogoś dziła płynniutko :p Ta gra nie działa płynnie nawet na nowych konsolach i na orginalnej płycie (nawet po zrzuceniu na hdd). Lekkie przycinki, zwolnienia i doczytywanie tekstur i tak wystepuje.
     
  12. gelu87

    gelu87 Banned

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    chyba u ciebie heheh ja mam gre na dysku nowa konsola nagrane na verbatim i zadnych spowolnien nie ma doczytywan tez nie zauwazylem :] w saints row 2 tylko widzialem spowolnienie w 1 misji w gta u mnie nie wystepuje gra dziala idealnie
     
Wczytywanie...

Poleć forum