1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gta IV Muli

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez EndiM, Czerwiec 19, 2011.

  1. EndiM

    EndiM Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam. Wam też gta IV muli na konsoli?? :p też tak macie? Dzięks za odp.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. szymek488

    szymek488 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2010
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zambrów
    Tak, w GTA jest spadek FPS i jak się za dużo dzieje (jesteś w środku miasta i jest dużoo samochodów) to gra muli trochę, nie tylko ty tak masz, ta gra po prostu jest tak zoptymalizowana, ja też tak mam.

    Pozdrowienia!
     
  4. Klocek

    Klocek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    151
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Dokładnie. Chciałbym jeszcze powiedzieć, że ja grając w IV mam spadki fps'ów, jednak gdy gram któryś z dodatków, to wszystko śmiga prawidłowo, no ale nic na to nie poradzimy.
     
  5. EndiM

    EndiM Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No to pogratulować Rockstarowi za tą optymalizacje:| Bo te muły pojawiają się dość często.. nawet jeśli mam na dysku zainstalowaną grę..
     
  6. coldstan10

    coldstan10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Ja tam wszystkie gry instaluje na dysku, bo nie da się grac w nocy z tym wyjcem w nocy. Ale ja tam mam dysk 250 ...
     
Wczytywanie...

Poleć forum