1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA IV na nowym dashu (2.0.13146) z nowym profilem

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez HaRa, Lipiec 4, 2011.

  1. HaRa

    HaRa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Płoty
    Witam, sciagnalem sobie gre GTA IV non-jtag z wraz z nowym profilem pod ta gre, xbox wszystko wykrywa, i gre i profil, i w/g intrukcji loguje sie na nowy profil, profil sie laczy z usluga livem wchodze do biblioteki gier i naciskam Y (gra powinna sie uruchomic normalnie) ale menu przenosi mnie do nastepnego okna i gra nie chce sie uruchomic;/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. HaRa

    HaRa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Płoty
    nikt nie mial takiego problemu z GTA??
     
  4. =ESTE=

    =ESTE= Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    D.R.O.13
    Na tym najnowszym dashu nie działają już Gry non-jtag, ani dodatki non-jtag.
     
  5. HaRa

    HaRa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Płoty
  6. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    dzialaja ale nie ma juz az tyle z powodu ze jest bardzo duzo mozliwosc zlamania konta kradziezy hasla. i sadze jak naciskasz y pojawi ci sie okno z wyborem dysku anul i powino isc pozdr
     
  7. HaRa

    HaRa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Płoty
    robilem tak i nie chce chodzic;/ dam sobie spokoj:)
     
  8. HaRa

    HaRa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Płoty
    znalazlem jeszcze cos takiego, jakby sie komus przytrafil taki problem... u mnie osobisce nie dziala:(

    "pamiętajcie przy niektórych profilach tzw."Zbanowanych" naciskamy po logowaniu YYYYYYYYYY na padzie."
     
Wczytywanie...

Poleć forum