1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA IV na Xbox 360 Arcade - problem

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Hubercie, Grudzień 20, 2008.

  1. Hubercie

    Hubercie Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wiem, że na piracie tekstury nie doczytują się na czas, ale ja mam większy problem. Gdy jadę na drugą wyspę to wywala błąd o niemożności odczytania płyty. Czy ponowne nagranie płyty z mniejszą prędkością (1x ???) coś by dało? Ktoś gra w tą grę bez dysku twardego i mu działa normalnie? Mam w planach zakup oryginała ale narazie chciałbym pograć jeszcze zanim zbiorę kasę.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. szank

    szank Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2008
    Posty:
    114
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    K-Pax
    też miałem takie problemy ale z innymi grami. Napisz na jakich płytach nagrywasz, jakim programem i z jaką prędkością.
     
  4. Hubercie

    Hubercie Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Verbatim, ImgBurn, 2,4x
    Jeszcze jakby ktoś pytał mam nagryware lite-on i zmieniam booktype'a oczywiście.
    Gra działa normalnie ale na drugiej wyspie płytka przestaje się kręcić i lipa.

    PS. A i mam jeszcze NFS UC, gierka działa normalnie.
     
  5. simonnt

    simonnt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    188
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Lite-on'em nic nie zdziałasz...
    Też miałem lite-ona i każdą płytkę psuł... (jedna działała, a inna już nie).
    Musisz zmienić na LG lub Pioneer.
     
  6. Hubercie

    Hubercie Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No kurde ale mi nie psuje każdej płyty, GTA chodzi normalnie do czasu a NFS śmiga idealnie. Jeszcze ściągam parę gier to za kilka dni stestuję inne.
     
  7. szank

    szank Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2008
    Posty:
    114
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    K-Pax
    sugeruje zmienić ci nagrywarkę. Lite-ony to gówno jeśli chodzi o takie sprawy. Kupuj Lg na allegro za 70zł i będziesz miał spokój.
     
  8. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Podaj pełny log z imgburn. Jaką masz nagrywarkę ??

    Na tym forum panuje dziwna mentalność wobec nagrywarek Lite-on, możecie podać jakieś konkrety bo na cdfreaks.com są zgoła odmienne komentarze.
     
  9. szank

    szank Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2008
    Posty:
    114
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    K-Pax
    tak już jest że źle nagrywają. Praktycznie prawie każdy użytkownik forum ma takie zdanie. Ja osobiście nie nagrywam ani nie nagrywałem, ale pozostał u mnie uraz do tej firmy po tym jak nowa nagrywarka po 2 dniach przestała czytać i nagrywać i nie chcieli jej przyjąć na gwarancji.
     
  10. BartyLA

    BartyLA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2008
    Posty:
    97
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    Witam,
    Tematy o texturach widziałem, że sa pozamykane, ale nie znalazłem odpowiedzi co zrobić w moimn przypadku (a może po prostu odpowiedzi nie ma :) ) więc napiszę tutaj. Otóż czytałem że gdy ma się oryginalne GTA wszystko smiga bez problemów, niestety ja mam oryginał i nieprzerobioną konsolę w wersji Arcade (dopiero co zakupiona) i ten problem występuje :/. Jest jakiś sposób na to? Bo powoli sprawa robi się irytująca.
     
Wczytywanie...

Poleć forum