1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA IV - niewlaściwe ładowanie >>POMOCY

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Olciooo, Wrzesień 27, 2009.

  1. Olciooo

    Olciooo Banned

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam!

    Mam pytanie, dlaczego w mojej grze GTA IV muzyka z ładowania gra dopiero przy pokazywaniu sie obrazków, a nie odrazu przy logach (niebieskim i żółtym) Rockstar North ?? Ostatnio podłączałem moją konsolę do Xbox LIVE, ale skasowałem konto i zrobiłem nowe (nie związane z XBL).

    Proszę o odpowiedź
    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ja też tak mam kolego, że muzyka leci dopiero od obrazków...
     
  4. emil 92

    emil 92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2009
    Posty:
    175
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Mława
    Mi też dopiero na obrazach z gry. To chyba normalne.
     
  5. lXBOXl360l

    lXBOXl360l Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2009
    Posty:
    106
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ja mam od samego początku wtedy gdy pisze LOGO Rockstar Games.
     
  6. Olciooo

    Olciooo Banned

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    no ja wlasnie kiedys tez tak mialem...
     
  7. polaris20

    polaris20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2008
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    hmm u mnie na przykład gra ładuje sie do momentu pokazania obrazku z druga laską kiedy miałem poprzedniego x'a gra kończyła sie ładowac na obrazku z czarnuchami
     
  8. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    lXBOXl360l tylko, że ty masz arcade... Masz dysk? Bo jak nie miałem gry na dysku to mi się też wcześnie napisy odpalały... A teraz mam na dysku to od obrazków.
     
  9. Olciooo

    Olciooo Banned

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ale ja mam gre na plycie, kiedys mialem na dysku, alle ja odinstalowalem bo i tak prosil o plyte, wiec to nie ma wiekszego znaczenia. :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum