1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA IV Problem ! help ;)

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Gancu, Kwiecień 19, 2009.

  1. Gancu

    Gancu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam :)
    Ile może ważyć obraz gta IV na x'a ?
    Bo pisze ze 6,32GB a ściągnęło się już 6,88GB.
    I pisze że pobrano 109% ? Wtf?

    Pozdrawiam ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. CoOokie

    CoOokie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    الجانب الثاني لل
    Może podasz jakieś szczegóły? Skąd ściągasz (http / ******* / p2m), czym ściągasz i źródło? Bez podawania informacji trudno będzie o pomoc ;)
     
  4. Gancu

    Gancu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ******* ;)

    skołowałem sobie oryginalną płytkę da się z niej zrobić obraz? jakiś link do tutka ?
    Bardzo prosze ;)
     
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    torenty czasami sciagaja niepoprawne dane i w takim przypadku programy musza je sciagnac jeszcze raz
    to calkiem normalne program wyswietla calkowita ilosc sciagnietych danych a nie ta poprawna. jak ci sie sciagnie wszytsko to program cie o tym poinformuje.
     
  6. CoOokie

    CoOokie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    الجانب الثاني لل
    Oczywiście, że można, wystarczy trochę chęci. Tutki znajdziesz m.in. tutaj:

    PHP:
    http://x360iso.org/poradniki-iso/1983-kopiowanie-oryginalnej-gry-za-pomoca-zwyklej-nagrywarki-dvd.html
    i drugi tutaj:

    PHP:
    http://x360iso.org/poradniki-iso/7114-kopiowanie-oryginalnej-gry-za-pomoca-kreon-drive-flash-kreon.html
    Jeśli pomogłem to podziękuj :)
     
  7. Gancu

    Gancu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli możliwe że wszystko od nowa sie musi jeszcze raz ściągnąć ? :(
     
  8. Arctik

    Arctik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    z daleka
    Na pewno nie wszystko tylko te dane które się źle pobrały :p
     
  9. sikor1994

    sikor1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2009
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wołomin
    A ja mam inne pytanie dotyczące kopiowania. Czy jak nie mam napędu z tym Sotfem albo go nie "otworze" to nie będzie mi się płyta kręciła czy będzie złe dane widział? Bo jak włożyłem do samsunga (S223q) to odczytało mi jak normalną płyte DVD było tam a zresztą wrzuce screeny: screeny KLIK!
     
  10. CoOokie

    CoOokie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    الجانب الثاني لل
    Nie, po prostu program sam widzi które części źle ściągnął i stara się je pobrać jeszcze raz. Poczekaj aż sam skończy, powinno być ok :)

    /używaj edytuj/Erno

    Tylko jak jest w tutkach, bo tak Windows widzi tylko paro-sekundowy filmik informujący Cię, żebyś włożył płytę do Xbox'a :)
     
  11. kamil88

    kamil88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    problem

    Wiecie moze jak sprawdzic jaki mam naped
     
  12. nmr88

    nmr88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2008
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Google
    Funkcja szukaj i takie tam...

    Nie podam Ci linku bo odpowiedzi na takie pytania szkoda czasu...
     
Wczytywanie...

Poleć forum