1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gta iv problem z odpaleniem dodatku

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Adept999, Lipiec 18, 2011.

  1. Adept999

    Adept999 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam jestem świeży i mam następujący problem. Otóż nie mogę uruchomić dodatku do gry: GTA IV: Episodes From Liberty City. Po włożeniu płyty wyświetla ją się dwie opcje rozwiązania tego problemu: przetrzyj płytę ściereczką lub wejdź na xbox360. Co robić?
    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. freeman94

    freeman94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
  4. DamianProgramista

    DamianProgramista Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 5, 2011
    Posty:
    102
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    gdyby byl org to nie bylo by problemu

    Sent from X10 2.2.1 DT // C++ (Programming Games)
     
  5. Adept999

    Adept999 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. TheStasiooo

    TheStasiooo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Może płyta jest porysowana.
     
  7. Adept999

    Adept999 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Właśnie nie jest, mam gorsze i działają. Czekam na wypowiedź jakiegoś specjalisty ;) Czy możliwe jest, że muszę coś zainstalować przez usb? Nie znam tej całej terminologii. Wiem jedno konsola nie jest przerabiania a płyta to oryginał, no chyba że teraz robią takie dobre piraty
     
  8. Y2J

    Y2J Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Heh, Miałem dokładnie taki sam problem z tą samą grą....
    Niby nie była porysowana, ale żeby działała trzeba było ją regenerować 30min ;p(Na koszt serwisu z grami).
    Po tym już wszystko było ok.

    Pozdrawiam
    Y2J
     
  9. Adept999

    Adept999 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dobrze wiedzieć, dzięki za pomoc w znalezieniu przyczyny problemu ;P
    Pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum