1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gta IV problem z save

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez domin147, Kwiecień 14, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. domin147

    domin147 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2010
    Posty:
    101
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Witam! Mój problem polega na tym, iż mam cały czas tą samą misje. Mianowicie, niby mi sie zapisuje po przejsciu jednej z misji(taka gdzie trzeab bank obrabowac) a potem na gorze z lewej str. mam takie cos ze mi sie zapisuje, a jak wylacze konsole przyciskiem od konsoli i pozniej wlacze znow gta to lipa musze ta misje jeszcze raz wykonywac. Wie ktos moze czym to jest spowodowane? Moge dodac to ze mam wlaczone atosave i kiedys musialem sie przespac (chyba nawet na ta misje) w domu i wtedy tez zapamietalem na jakims slot1 ta misje .. i teraz nie wiem za bardzo o co kaman.. a nie chce robic 100x tej samej misji. za pomoc dziekuje
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. thomasho

    thomasho Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2009
    Posty:
    303
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    też tak miałem z GTA... spróbuj jeszcze przejść pare misji po tej z bankiem

    może to coś da
     
  4. domin147

    domin147 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2010
    Posty:
    101
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    no walsnie robilem i malo tego. jak 1 raz robilem to byly zupelnie inne misje mialem z 5 zioma od misji, a potem jak 2 raz robilem to skonczylem na jakiejs misji gdzie musialem motyocyklem w subwey gonic takich ziomkow. i teraz to juz centralnie oglupialem
     
  5. elosiema

    elosiema Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    241
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Najlepiej po misji jechać do domu i zapisać,u mnie też zdarzyło się tak że przypadkowo zapisałem na dysku-czego zawsze nie robie bo zapisuje na wbudowanej i po wznowieniu gry wczytał mi się stary save z wbudowanej
     
  6. domin147

    domin147 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2010
    Posty:
    101
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Ok dzieki wielkie juz wpadlem na pomysl co zrobic :D Prosze o zamkniecie tematu
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum