1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA IV problem.

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez gOgonek, Lipiec 4, 2011.

  1. gOgonek

    gOgonek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2010
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Siema. Ostatnimi czasy nie grałem w GTA IV, a tydzień temu aktywowałem sobie Xbox live. No i co? Dzisiaj odpalam konsolę i wkładam płytkę z GTA(oryginał), włączam grę wszystko pięknie cacy a tu nagle, gdy gra się załadowała, chcę się ruszyć a gra wgl nie reaguje, menu konsoli okej, wszystkie inne gry działają tylko nie GTA. Usunąłem save z dysku, aby rozpocząć grę od nowa i dalej mam ten sam problem.


    Może Xbox live ma coś z tym wspólnego? Bo poprzednio miałem nick Wojtek, a teraz live zmieniło mi go na Denstermoth1... Już sam nie wiem co mam o tym myśleć.

    Proszę o pomoc, no i oczywiście z góry dziękuje bardzo. :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    Live samo zmieni Ci nick bo tamten był offline a teraz masz online więc nick musisz mieć inny a xbl daje Ci losowy. Można to zmienić tak jak juz gadaliśmy ;) A co do GTA to jakiś dziwny bug ;/
     
  4. DamianProgramista

    DamianProgramista Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 5, 2011
    Posty:
    102
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    wyczysc cache

    Sent from X10 2.2.1 DT // C++ (Programming Games)
     
  5. gOgonek

    gOgonek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2010
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Kolego mam pytanie, jak ja mam tam wejść? Bo w takich sprawach jestem laikiem.

    Jeśli masz ochotę mi to wytłumaczyć, byłbym bardzo wdzięczny. :)
     
  6. VenoVel

    VenoVel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2010
    Posty:
    183
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  7. gOgonek

    gOgonek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2010
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ale to nie usunie mi nic z innych gierek?
     
  8. gregoryfx

    gregoryfx Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    257
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Brzegi / Kielce
    Na pewno nie :)
     
  9. gOgonek

    gOgonek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2010
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ponawiam pytanie. Zrobiłem ten cash i włączyłem GTA i wszystko okej, działa... Dzisiaj odpalam GTA i ponownie występuje ten sam problem, robiłem tego cash'a już 2 razy i nic nie pomaga. :/
     
  10. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Kurna już nie wiem. A gra zainstalowana na dysku ?
     
  11. gOgonek

    gOgonek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2010
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Kolego, nie powiem Ci, bo jak już mówiłem, w tych sprawach jestem kompletnym laikiem. Ja odpalam konsolę, wkładam płytkę i "***********" a ja nie wiem czy to się zainstalowało na dysku czy nie, dla mnie ma po prostu wszytko działać... :)
     
  12. Troende

    Troende Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań!
    Jeśli kolega pisze "wkładam płytkę i "***********"" to raczej gra z płytki ;>
     
  13. gOgonek

    gOgonek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2010
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    To jak panowie, macie jakiś pomysł? Byłbym naprawdę bardzo wdzięczny, ponieważ gra tylko leży na półce i się kurzy... :/
     
  14. Trey

    Trey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2008
    Posty:
    257
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Włóż płytke, odczekaj aż gra się włączy, wyjdż następnie do dashboarda, naciśnij y na zakładce z grą, wyskoczy menu w którym wybierasz opcje "zainstaluj gre na dysk" Powinno pomóc
     
Wczytywanie...

Poleć forum