1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA IV Problemik POMOCY !!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Aaali90, Sierpień 11, 2011.

  1. Aaali90

    Aaali90 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam takie małe pytanie do was a mianowicie czy to ze na Xbox slim 250gb mi sie tak czasem przycina owa gra GTA IV czy jest to normalne ?? bo troche zaczyna mnie to drażnić ze kupiłem pudełko za tyle PLN i mi sie jakaś gra laguje ;/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Excalibue

    Excalibue Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Znajomy ma GTA 4, katuje gre już pare ładnych miesięcy ( Jedyna jego jak na razie ) i o żadnych przycięciach nie ma mowy. Ma Falcona z 2008r a płytka ma już pare rysek. Więc może to być problem z konsolą. Płyta oryginalna, jaki stan nośnika ?
     
  4. RaF20B

    RaF20B Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Opole
    Nie dawno był taki temat,ale TAK takie zacinanie się i tracenie płynności zdarza się bardzo często przez to że miasto jest takie duże mi też się tak dzieje ale ja tracę tylko płynność grafiki na chwile.
     
  5. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Zainstaluj grę na dysku (jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś), będzie działać płynie, plus czasem może zdarzyć się lekki spadek przy dużych rozróbach.
     
  6. Al Capone

    Al Capone Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    znajomy gral na kopi zapasowej gta 4 z napendu na pierwsze wersji xbox360 tej bez hdmi i czasem tak mial ze mu auto sunęło po czarnej plamie zamiast po jezdni i czase mu sie przycinalo po zajnstalowaniu gry na dysk zero problemów
     
  7. Aaali90

    Aaali90 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a może mi ktoś powiedzieć jak zainstalowac gre na dysku i grać w nia bez płyty ??
     
  8. dyl

    dyl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Klikasz na gre Y i tam masz opcje zainstaluj gre, bez płyty się nie da, gra się nie odpali.
     
  9. Al Capone

    Al Capone Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    od ktoregos daszbordu monz to dopiero robic
    wchodzic Y klawisz na padzie na plyte z gra i tam masz wszystko napisne uruchom/zainstaluj
     
  10. XeNdErPL14

    XeNdErPL14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 2, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Podhale
    Też tak raz miałem tyle, że z Turokiem. Płyta bez rys wszytko ok. Okazało się, że to przez grafikę bo się przegrzewała. Wymieniłem pastę i działa do dziś.
     
Wczytywanie...

Poleć forum