1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gta IV

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez m3rcin, Grudzień 21, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. m3rcin

    m3rcin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam kopie Gta IV no i niestety włożyłem odwrotnie dvd i zrobiło mi się kółko na płycie i jak wkładam ją do konsoli włącza się normalnie ale po pewnym czasie wyskakuje mi błąd żebym przetarł płytę i tak jest za każdym razem czy mogę przegrać grę
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Jasne , że możesz jeszcze raz nagrać przecież płyta to nie majątek ...
     
  4. HunterPL

    HunterPL Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    no przegrać nie możesz musisz zrzucić obraz z płyty na dysk IMGBURN ->mode-> read

    potem ten obraz wypalić
     
  5. lisek1983

    lisek1983 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 26, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tychy
    pewnie nie będzie mógł zgrać bo będą same błędy. Będziesz musiał ściągnąć jeszcze raz grę
     
  6. Kura

    Kura Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świebodzice
    Ja ci proponuje nagrać gre jeszcze raz i wszystko będzie ok. :rolleyes:
     
  7. shibby20

    shibby20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    sprobuj zgrac. moze sie uda. jak sie uda to wypal od nowa i po sprawie. Jako nie bedziesz mogl zrzucic gry na dysk to niestety czeka cie sciaganie gry jeszcze raz z neta.
     
  8. my_blink

    my_blink Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, ja mam pytanie czy wam tez czasem troche przycina gdy jest wieksze natezenie ruchu na drogach i wchodzicie np. w zakrety albo krecicie kamerka podczas jazdy?
     
  9. oliwa309

    oliwa309 Banned

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Ja mam oryginalną, gram z dysku i nigdy nic się nie cięło, nawet przez sekundę.
     
  10. Rocks

    Rocks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kielce/Białystok
    Zawsze wypala się grę od nowa, po co kombinować.

    Jest sporo tematów o GTA IV - dużo ludzi ma problem na pirackich kopiach, że lekko się tnie lub brakuje tekstur. Taka przypadłość, jak się chce oszczędzać.
     
  11. my_blink

    my_blink Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wiesz, ale nie jest to jakies mocne przycinanie, tylko po prostu obraz chwilami traci swoja plynnosc. Cos jak spadek klatek.
    Wiec to wszystko zalezy od wersji
     
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum