1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gta IV

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Norbert xbox, Luty 19, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Norbert xbox

    Norbert xbox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam! Jak wpisać kody w GTA IV?
    Dziękuję za odpowiedzi!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Fennixs

    Fennixs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2009
    Posty:
    289
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    TM
    W grze wyjmij komórkę bohatera i wpisz cyfry dla uzyskania pożądanego efektu.
    (Uwaga! Te cheaty wpłyną na misje i achievementy!)

    468-555-0100 Zmiana pogody
    486-555-0150 Różne grupy uzbrojenia
    486-555-0100 Określona grupa uzbrojenia
    267-555-0150 Zwiększa poziom bycia poszukiwanym
    267-555-0100 Zeruje poziom bycia poszukiwanym
    362-555-0100 Odnawia kamizelkę kuloodporną
    482-555-0100 Odnawia życie
    948-555-0100 Informacja muzyczna
    227-555-0142 Przywołuje Cognoscenti
    227-555-0175 Przywołuje Comete
    938-555-0100 Przywołuje Jetmaxa
    625-555-0150 Przywołuje Sancheza
    227-555-0168 Przywołuje SuperGT
    227-555-0147 Przywołuje Turismo
    359-555-0100 Przywołuje Annihiliatora
    227-555-0100 Przywołuje FIB Buffalo
    625-555-0100 Przywołuje NRG-900
     
  4. Norbert xbox

    Norbert xbox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ale jakie klawisze trzeba nacisnąć, żeby wpisać te kody na X360
     
  5. GKxD

    GKxD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Tak jak napisał fenix
    Ale gre na kodach preferuję tylko dla funu.
    Do przechodzenia gry nie lubię kodów.
     
  6. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Wyjmujesz telefon. Naciskasz dwa razy ''góra'' na krzyżaku. Wtedy wyskakuje ci klawiatura telefonu i tam wpisujesz kod
     
  7. Norbert xbox

    Norbert xbox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    I problem bo patrzałem już na 2 padach i nie wyskakuje ta klawiatura.
     
  8. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    A telefon wyskakuje?
     
  9. Norbert xbox

    Norbert xbox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wyskakuje
     
  10. Rudy96

    Rudy96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2009
    Posty:
    292
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Żagań
    Naciskasz raz: pojawia się telefon.
    Naciskasz drugi raz: wysuwa się telefon w całej okazałości i krzyżakiem przeskakujesz po klawiszach, gdy wybierzesz cyfrę dajesz A i tak z całym numerem, a na końcu dajesz na zieloną słuchawkę. I to cała filozofia tylko, że nie polecam, bo osiągnięcia blokuje :(
     
  11. Norbert xbox

    Norbert xbox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Zaraz sprawdzę.
     
  12. Norbert xbox

    Norbert xbox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jak telefon wyskoczy to pisze tam multiplayer a gdy naciskam w górę to tylko dźwięk jest taki jak byś numer wybierał. Gra zainstalowana na dysku może to jest przyczyną.
     
  13. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Naciśnij góre żeby telefon wyskoczył. Nie wchodź w menu telefonu, tylko jeszcze raz naciśnij górę. Musi działać.
     
  14. Norbert xbox

    Norbert xbox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nic telefon wysuwa się tylko do połowy (ostatni numer jaki widać to 6).
     
  15. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    No to naciśnij jeszcze raz przycisk do góry.
    Jak dalej nie będziesz umiał to ci zrobie video tutka, bo już dokładniej nie umiem tego opisać.
     
  16. Rudy96

    Rudy96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2009
    Posty:
    292
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Żagań
    To naciśnij jeszcze raz i pokaże się cały telefon. I nie chodź po menu tylko od razu z najwyższej pozycji(ja tak robię i też mam na dysku zainstalowaną :D)
    Musi się pokazać
    Może to pomoże:
    YouTube - Grand Theft Auto IV Cheat Codes
    Przyjrzyj się jak się na krzyżaku naciska :D
     
  17. Norbert xbox

    Norbert xbox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Niestety filmik zabardzo nie pomógł ale zauważyłem na nim ze zanim wyciagnie tel to cos naciska
     
  18. Rudy96

    Rudy96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2009
    Posty:
    292
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Żagań
    On naciska tylko na krzyżaku dwa razy do góry i pojawia się cały telefon. Obejrzyj jeszcze raz. Ja widzę jak byk :D

    EDIT: Wiem!!! Jak naciskasz raz to pojawia się telefon i pewnie naciskasz później A i wchodzisz do menu. A powinieneś 2 razy z rzędu do góry. Jeżeli to nie pomoże to nie wiem
     
  19. Norbert xbox

    Norbert xbox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dalej nie mogę.
     
  20. Norbert xbox

    Norbert xbox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wysuwa mi się kawałek do 6 na górze pisze multiplayer. Telefon mam inny niż w filmiku. Możliwe, że coś w opcjach źle ustawione bo na początku jak na grałem te GTA to mogłem dzwonić, a teraz nie mogę naciskam różne klawisze na padzie.
     
  21. Rudy96

    Rudy96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2009
    Posty:
    292
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Żagań
    Krok po kroku:
    1.Naciskasz raz na krzyżaku do góry
    2.Pojawia się telefon do połowy
    3.Naciskasz jeszcze raz na krzyżaku do góry

    Jeżeli pojawia ci się multiplayer to znaczy, że po pierwszym naciśnięciu krzyżaka naciskasz A.

    P.S Oby dwa telefony tak samo się obsługuje
     
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum