1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gta iv

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Martin KRST, Sierpień 30, 2010.

  1. Martin KRST

    Martin KRST Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Czy jest jakaś różnica między wydaniem premierowym a wersją classic ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sarna

    sarna Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    różni się tylko okładką
     
  4. voltan91

    voltan91 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    1773
    Polubienia:
    104
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bytom
    Różni się okładką o zapewne książeczką, ale tego Ci na 100% powiedzieć nie mogę. Gra jest ta sama to się nie martw.
     
  5. Martin KRST

    Martin KRST Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    a zeby nie zaczynac nowego watku chcialem jeszcze spytac czy telefon ktory posiada glowny bohater tez u was byl malo widoczny gram na 21 crt i nie moge sie doczytac co pisze na telefonie ciemny ekran mam w tym miejscu :( reszta gry ok
     
  6. MrDraiger

    MrDraiger V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    2859
    Polubienia:
    334
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Inowrocław
    To w opcjach gry zwiększ jasność grafiki (birghtness) aż wkońcu będziesz widział wszystko na telefonie
     
  7. TheDarkKnight

    TheDarkKnight Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2010
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    160
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Wielkopolska
    Pogrzeb w opcjach "Display" w Menu :) tak jak napisał MrDraiger to będzie opcja "Brightness", ale z innymi też możesz pokombinować i dostosować do własnych wymagań :)
     
  8. Martin KRST

    Martin KRST Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    no ale musze was zmartwic ze mam wszystko na full :) i nic nie widac :) najwidoczniej telewizor wyzej nie wyciaga :) dzieki za rady
     
  9. Arii

    Arii Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2010
    Posty:
    327
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zabrze
    Po prostu, ten telefonik jest mały, i guzik widać na tym ekranie. Ja gram na 23'' LG i żeby sms przeczytać to muszę usiąść tak jak do komputera ;)
     
  10. Duster1

    Duster1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    166
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jak się pytamy o gameplay to ja mam pytanko jak odblokowywać misje fabularne , bo zrobiłem 4 jazdy taksą dla Romana i nikt nie odbiera moich telefonów (Vlad, Jacob, Michelle), tylko on , a się trochę spieszę (achivment , by skończyć przed 30 godzinami grę). Dzięki
     
  11. sid2007

    sid2007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    1685
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Radom
    Może pomogłoby ustawienie w tym telefonie innej , jaśniejszej tapety. Wejdź do opcji telefonu i wybierz theme. Do pobrania w wirtualnym necie.
     
  12. jolziomxd

    jolziomxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2010
    Posty:
    124
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    duster1 zobacz sobie poradnik z gry online i wszystko bedziesz wiedzial (gra i tak jest banalna). a, i spieszyc sie bardzo nie musisz, ja bardzo sie nie spieszac + robiac 7 pobocznych misji (te assassyna czy cos takiego) przeszedlem watek glowny w 15h
     
  13. Atelion

    Atelion Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A nie możesz jasności w telewizorze ustawić ?
     

Poleć forum