1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA Online i Offline

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez WitamLIVE, Grudzień 17, 2013.

  1. WitamLIVE

    WitamLIVE Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Mam inne pytanie Czy jeśli gram offline w GTA 5 i wyskakuje mi błąd z zapisem to jeśli będę grał online to ten błąd nie wyskoczy???I jeżeli by ktoś znał sposób aby usunąć ten błąd proszę o pomoc mam LT 3.0...

    Dzięki za odpowiedz ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. BialyGTi2

    BialyGTi2 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2013
    Posty:
    49
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Ustka/Słupsk
    opisz dokładnie jaki bład. co dokładnie pisze
     
  4. Krzychu1987

    Krzychu1987 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2013
    Posty:
    461
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Może chodzi o serwery R* ? Mi to często wywala podczas grania w sieci, ale w trybie SP nie zdarzyło się może to tan ostatni patch coś dodał ?
     
  5. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Zapis gry masz na pendrive/dysku konsoli/pamięci flash ?
    W przypadku gry online to wszystko zapisuje się w chmurze Rockstar.
     
  6. WitamLIVE

    WitamLIVE Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    "Uwaga!
    Gra zostałą uruchomiona ponownie z powodu problemow z urzadzeniem do zapisu, na ktorym zainstalowano gre.
    Jesli problemy wystapia ponownie, prosze wymienic to urzadzenie i ponownie zainstalowac gre"

    Gre przerzucałem na Dysk HDD konsoli na pendrive 16 gb który miał prawidłowy odczyt...W online jeszcze nie grałem dlatego sie pytam,ale też chcę wreszcie rozwiązać ten problem... Dodam ze gre DVD2 wypaliłem iHasem 124B na płytę verbatim a DVD1 na pendrive zgodnie z instrukcją na forum...Czytałem już wiele tematów na forum ale nic nie pomogło przerabiałem obrazy do xex do god i jeszcze do innych ale to nic nie dało ;(((
     
  7. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    DVD2 nie instaluj na dysk, graj z płyty.
    W GTA tam gdzie masz ustawienia to wybierz urządzenie magazynujące np. dysk i tam zapisz stan gry.

    PS. Do xex ani god nie kombinuj, bo to tylko dla posiadaczy JTAG/RGH.
     
  8. WitamLIVE

    WitamLIVE Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Gdy instaluje DvD2 to podczas instalowania gdzieś tak 20% to wyskakuje błąd ze szmatka i tak tysiące razy ;)
    Gra zapisuje sie na dysku cały czas..a jeśli bym zapisywał w chmurze zamiast w urządzeniach HDD to by to coś dało ?
     
  9. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    No to skoro instalujesz grę na dysk to nie instaluj jej tylko graj z płyty.
    Content z DVD1 ma być wrzucony na dysk / pendrive.
    W chmurze nie da rady zapisać save z trybu fabularnego.
     
  10. Krzychu1987

    Krzychu1987 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2013
    Posty:
    461
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Źle nagrałeś płytę albo laser słaby bo rysy raczej odpadają, przepuściłeś obraz przez abgx ? Zrobiłeś weryfikację po nagraniu ?
     
  11. WitamLIVE

    WitamLIVE Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płyta jest nagrana w 100% dobrze wypaliłem 3 płyty każda inna jedna COMPLEX druga QUACK a trzecia to juz nie pamietam i na wszystkich trzech DvD2 wyskakuje to samo w tym samym miejscu ;///
    i przepuszczałem każdą płytę w abgx

    too jak to naprawić???Content z DVD1 jet na dysku i na pendrive i nic :///////
     
  12. Krzychu1987

    Krzychu1987 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2013
    Posty:
    461
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jakie ustawienia dałeś w eprom nagrywarki i w imgburn ?
     
  13. WitamLIVE

    WitamLIVE Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Robiłem wszystko dokładnie według tego poradnika ;)http://xboxforum.pl/gta-v-261/poprawne-wypalenie-gta-v-na-lt3-0-a-176153/
     
Wczytywanie...

Poleć forum