1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA Online - Pytanko

Temat na forum 'GTA V' rozpoczęty przez thebarte12, Październik 10, 2013.

  1. thebarte12

    thebarte12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2013
    Posty:
    61
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Cześć. Mam GTA V nagrane zwykłą nagrywarką na Lt 3.0. Gram już drugi dzień w singla będąc zalogowany to live'a. Chciałbym też spróbować zagrać w multi. I tutaj rodzi się pytanie. Czy mogę grać w pirackie gry w multiplayer nagrane zwykłą nagrywarką? Do GTA Online jakieś online passy potrzebne?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    451
    Polubienia:
    74
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jak gram w Multi normalnie nagrana gra na zwyklej nagrywarce wiec jak chcesz możesz grać. I żadne online passy nie są potrzebne

    Sent from my NOKIA using Tapatalk
     
    1 osoba to lubi.
  4. thebarte12

    thebarte12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2013
    Posty:
    61
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  5. Sewek :)

    Sewek :) Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2012
    Posty:
    256
    Polubienia:
    20
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dla potwierdzenia.
    Wystarczy wypalić płytkę, i można grać na multi ?
    / sorry za odkop - należy mi się łapata z drewna.

    pisane na szybko...
     
  6. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Tak, możesz grać, aczkolwiek lepiej jest wypalić ihasem, aby nie dostać bana :)
     
    1 osoba to lubi.
  7. chaos220

    chaos220 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To ja się podczepię pod temat. Czy jest szansa żeby mój kumpel mając PS3 grał na tym samym serwerze co ja jeżeli mam Xklocka ? Jeżeli tak to czy można się jakoś dołączać do serwerów na których aktualnie grają moi znajomi ? Słyszałem że ograniczenie jest do 16 czy tam 32 osob.
     
  8. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    czy naprawde tak ciezko sie domyslec ze nie da sie grac pomiedzy xboxem i ps3?
     
  9. damianxozzy

    damianxozzy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    do Chaos220:
    możesz grać tylko z ludźmi, którzy mają taką samą platformę co Ty. Jeżeli masz znajomych, którzy grają w Online na 360 to gra powinna sama Cię do nich wrzucać. Jeśli nie to w opcjach sieciowych masz zakładkę żeby odszukać sesję w której grają znajomi.
     
Wczytywanie...

Poleć forum