1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA problem por az 2[Tamten zostal usuniety]

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Masownik, Grudzień 20, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Masownik

    Masownik Banned

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    wziaść $$?
    eh aktualizowalem konsole offline tak jak psialow szystko przebieglo bez problemow..teraz jak wkkladam plytke z GTA to naped wczytuje gre juz sie nie pyta o aktualizacje po czym znowu napisy od Rokstargame pozniej zolta R niebieska R i ciemno ... a konsola widzi normalnie plyte..chyba ze zainstalwoalem nie ta aktualizacje?? pobralem ja z poradnika z 1 strony
    PS
    chyba ze potrzebne do grania w to gta jest tez aktualziacja Aktualizacja NXE - Bez avatarów????
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kisiel_i_Ciastka

    Kisiel_i_Ciastka Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chojna
    To co Ci się dzieje nie jest winą aktualizacji. Problemu szukaj w źle nagranej grze albo w samej konsoli. Jeżeli masz tak z innymi grami to wina leży po stronie konsoli a jeżeli tylko z GTA to gierka jest źle nagrana.
     
  4. Masownik

    Masownik Banned

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    wziaść $$?
    hmm jak to mozliwe?? zle nagrana gra wszystko zrobilem jak trzeba i przebieglo bez problemow..po czym po wlaczeniu tak sie robi...co do konsoli to mam ja kilka dni sprawdzaem grajac na wave 3 w UFC i smiga bez problemow w GTA IV tez gralem i tez smiga bez problemow..dzis pobralem ten dodatek i taki oto problem..
    Czy mzoe NXE musze tez aktualizowac?? bo juz sam nie wiem..prosze o pomoc
     
  5. batman17

    batman17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    186
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    to nagraj jeszcze raz, tez miałem podobny problemy z ta grą ale gdy jeszcze raz nagrałem wszsyko śmigało. Najlepiej na Verbatimach nagrywać
     
  6. Masownik

    Masownik Banned

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    wziaść $$?
    miales problem dokaldnie z tym GTA?? i jak twoj problem wygladal?? bo mi po chwili robi sie czarny ekran..ale plyte widzi itd bo wszystko jest..wiec nie wiem mzoe to wina spachowania na wave 3 bo ona ma wave 4?
    PS
    czy potrzebny jest nowy NXE zeby grac w nowe gry?
    NAGRANE BYLO NA VERBATIMIE PREDKOSC x2.4
     
  7. Pasik

    Pasik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ja miałem niezaktualizowane NXE i grałem na luzie w GTA4, później miałem aktualizacje NXE i dalej moge grać. A z tego co mi wiadomo to GTA 4 jest chyba wave 3, chyba że sie myle.
     
  8. batman17

    batman17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    186
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    właśnie miałem problem z tymi dwoma dodatkami do GTA IV. Mój problem tez tak podobnie wyglądał: gre spa*****ałem z wave4 na wave3 i własnie tez pojawił się problem z aktualizacją. Aktualizacje najlepiej z pendrive lub z orginału tóry ma wave4 np: porzycz od kumpla tekken VI lub MW2 to ci się bezproblemowo powinno zaktualizować. Ale nic no izaktualizowałem i widze czarny ekran. Więc nagrałem jeszcze raz tylko bez patchowania tylko z uzyciem active.iso i śmiga
     
  9. Masownik

    Masownik Banned

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    wziaść $$?
    ale mowa tu ejst o dodatku do GTA mianowicie Grand Theft Auto: Episodes From Liberty City
    aha
    czy lepiej jest nagrywac gry z plytka activiso.. niz patchowac?? bo wlasnie spatchowalem to GTA na wave 3 i takie cos mi sie stalko a kumpel gra u siebie na wave 4 z activiso..i mu smiga bez problemow
     
  10. Kura

    Kura Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świebodzice
    Dokładnie po aktualizacji NXE wszystko powinno grać.

    Gry pathcowane z Wave 4 do 3 mają uszkodzoną aktualizacje.
     
  11. batman17

    batman17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    186
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    wiesz chyba to nie ma jekieś duzej różnicy tylko ze jak masz spatchowaną to update ci sie nie wgra.
     
  12. Masownik

    Masownik Banned

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    wziaść $$?
    wlasnie mi po spatchowanym GTA nie chcial sie wgrac ale recznie tak jak w porandiku to zrobilem z tym ze tylko ta aktualziacje z gory wgralem bez nowego NXE i sie zastanawiam czy on pomoze czy jak..bo juz zglupialem
     
  13. Masownik

    Masownik Banned

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    wziaść $$?
    zaznacze ze mam 2.0.8955.0 NXe i problem dalej ejst plyta sie w napedzie kreci slychac ja po drugiej R juz nie slychac zeby tam plyta sie krecila a ekran jest pusty...naped widzi to GTA nawet mam ikonke GTA i wszystkie punkty G poblokowane tez..wiec dziwne czemu wczasie odczytu gra staje nagle wyglada ze jest dobrze nagrana..
    sorki ze post za postem ale chce aktywowac temat bo mi to nie daje spokoju
     
  14. Kisiel_i_Ciastka

    Kisiel_i_Ciastka Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chojna
    No to Ci pisałem. Nagraj jeszcze raz grę. Jeżeli gra startuje i pojawiają Ci się loga R* tak jak pisałeś to problem lezy po stronie źle nagranej grY!!!!
     
  15. Masownik

    Masownik Banned

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    wziaść $$?
    nagrywam jeszcze raz tylko bez patchowania...moze to byc tego wina??
     
  16. Kisiel_i_Ciastka

    Kisiel_i_Ciastka Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chojna
    Po prostu nagraj jeszcze raz. Jeżeli gra Ci odpala i widzisz jakiekolwiek początki (loga gier, menu itp, itd to znaczy że gra działa i masz dobry Wave) Po prostu gierka była źle nagrana, zdarza się...
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum