1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA - problem ze sprawdzeniem/za pomoc +

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez wader94, Listopad 25, 2009.

  1. wader94

    wader94 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2008
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam,mam taki problem tzn. podczas sprawdzania programem XDvdMulleterBeta10.2 wyskakuja mi błąd : Imageshack - problemm

    po anulowaniu tego : Imageshack - problem2

    Gta sciagelem ze strony :
    Kod:
    http://katz.cd/download/4562889/Game/Grand-Theft-Auto-Episodes-From-Liberty-City-Xbox-360/
    Proszę o pomoc,ponieważ już jedną płytkę Verbatim'a zmarnowałem.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    do sprawdzania obrazów używaj tylko - abgx360

    napisało ci że pliki video masz uszkodzone i czy naprawić ?
    wybrałeś nie .... sprawdź abgx360 jak ci napisałem
    jeżeli problem będzie występował to ściąg od nowa obraz
    z innej lokalizacji
     
  4. wader94

    wader94 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2008
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tzn. to jest tak,że ściągłem 1 wersje gta i wywalał błąd video w mutlerze i abgx tak samo 2 wersje i nadal to samo...Nagrałem na verbatimki i lipa-10 zł w d*pie.Ale chyba wiem dlaczego.Pewnie dlatego,że patchowałem wave 4 na 3 zamiast 2 a mam ixtreme 1.5.Więc pewnie to jest ten "problem".
     
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    zacznij uzywac abgx360
     
Wczytywanie...

Poleć forum