1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gta rgh

Temat na forum 'GTA V' rozpoczęty przez Matiii2009, Październik 4, 2013.

  1. Matiii2009

    Matiii2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam ! mam konsole z RGH, zainstalowałem gta V z płytki i wszystko jest ok. Lecz gdy wkładam pendriva z DVD2 i odpalam przez xex'a to wyskakuje "włóż dysk 2". Macie jakieś rady ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kazkoliber

    kazkoliber Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2012
    Posty:
    74
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Spróbuj ustawić w content menu ścieżke źródłową do folderu z 2 DVD
     
  4. Matiii2009

    Matiii2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    powiedz mi jeszcze jak mam to zrobić ?
     
  5. Damian Kośla

    Damian Kośla Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 5, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Krakow, Poland
    Podłącze sie do tematu żeby nie tworzyć nowego Topicu, nie mogę sobie poradzić z wrzuceniem gta na konsole, mam przeróbke gta, czy ktoś byłby skłonny (na prv) dać mi pare wskazówek ?
     
  6. Matiii2009

    Matiii2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    spróbuj w iso2god
     
  7. iwan89

    iwan89 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdynia
    Podepnę się pod temat. Wie ktoś jak wygląda kwestia update'u GTA do 1.01 mając RGH? czy update się jakoś wgrywa?
     
  8. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3708
    Polubienia:
    1120
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    No pobierasz Title Update..albo z fsd i załączasz, albo na pc ze stronki xbuc...
    W tym drugim przypadku pamiętaj, że media id TU oraz gry musi być identyczne.
    Następnie wrzucasz do :content/16zer/ title id gry(5454.... nie pamiętem teraz)/000B0000/ Tutaj.

    Pisane na SGS+ w tapatalk 4.
     
    1 osoba to lubi.
  9. Matiii2009

    Matiii2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    odświeżam. zapomniałem dodać że dvd 1 jest zainstalowane na penie bo hdd m$ mi padło
     
  10. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  11. iwan89

    iwan89 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdynia
    Dzięki. Fsd coś nie wyświetla mi aktualizacji. Wrzuciłem manualnie, tak jak napisałeś, ale nie jestem pewny tego media id. Jak sprawdzić jaka jest wersja gry? bo nie wiem czy patch działa prawidłowo.

    EDIT: Pobrałem z FSD, ale jak pobieram to aktualizacja jest ponownie do pobrania, nie ma potwierdzenia, ze sie zainstalowało czy coś. To normalne?
     
  12. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3708
    Polubienia:
    1120
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jak pobierzesz to cofasz się o jeden ekran - B , a następnie - A -poświetlasz TU.
    Media id i title id sprawdzisz w najnowszym FSD : rev775 będąc w danej grze wciskając GUIDE na padzie, w prawym dolnym rogu zobaczysz jakie media.

    Pisane na SGS+ w tapatalk 4.
     
  13. Matiii2009

    Matiii2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  14. iwan89

    iwan89 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdynia
    Mam tą aktualizację na liście "Aktywne", ale jak jestem w grze i wchodzę w ustawienia to w polu GTA Online mam cały czas informację, że ta zakładka pojawi się jak GTA Online będzie już dostępne.
     
  15. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3708
    Polubienia:
    1120
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jak jestes w grze, w gta i dasz guide, to w prawym dolnym rogu pisze jakie masz aktualnie TU, sprawdź.

    Pisane na SGS+ w tapatalk 4.
     
    1 osoba to lubi.
  16. leebailong

    leebailong Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Problem troche inny, ale nie chce zakladac nowego tematu. Ostatnio pojawil sie patch do gta V usuwajacy problem znikajacych samochodow. Nie mam jednak pojecia jak go pobrac i zainstalowac. Mam przerobke rgh. Jakies pomysly?
    Dzieki i Pozdrawiam.
     
  17. JoeCole110

    JoeCole110 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Przeworsk
    Witam! Mam pytanie odnośnie GTA V i LT 3.0

    Czy, gdybym zgrał podobnie jak http://xboxforum.pl/gta-v-261/tutorial-zgrywanie-contentu-na-pendrive-gta-v-dvd1-175214/ z tego poradnika DVD2 na dysk usb, to czy wystarczyło by używać drugiej płyty tylko do rozruchu??
    A potem czy gra była by wczytywana wyłącznie z dysku usb? liczę na szybką odpowiedź, dziekuje :)

    edit: po namyśle sam stwierdzam, że pierwsza płyta zgrywa się w formie DLC, a drugiej bez IHASA nie zgramy, pozdro!
     

Poleć forum