1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA SA error 5805.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez keksxd, Wrzesień 17, 2010.

  1. keksxd

    keksxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Bytom
    Czesc sciagnalem GTA SA pal nafralem na dvd9 ! jak kazda gre, wkladam do dvd walczam gre pojwaia sie napis xbox, potem logo gta, filmiki i jest pres start ! a potem jakis "ther's problem with your disc it may be dirty or damaged"
    a gdy nacisne na srodkowy guzik X to blad x: 5805.0
    pomocy ! co jes nie tak ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Piri

    Piri V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    529
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włoszczowa :)
    zaktualizuj sobie emulator. Do pobrania na stronie m$
     
  4. keksxd

    keksxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Bytom
    ?? emulator ? dasha mam najnowszego i myslalem ze to w tym jest, moze da ktos linka, bo nie potrafie znalesc !

    dodam ze wersja mojej gry to
    GTA San Andreas [XBOX360][PAL][GER+ENG][PXOR].rar 2.25 GB

    sorry ze pisze nowy ost ale muszem byc zauwazony !
    teraz moam inny problem
    przy kliknieciu na continue wychodzi do dasha ?!!? i ta wersja 3mb i ta 12mb
    default.xex
    nagrywalem na plycie zwyklej cd, wielonagraniowej dvd i cd
    jakas rada ?

    dodam tez ze nie uruchomila sie mi automatycznie instalacja, musailem kliknac na otowrz gre ? mzoe dlatego ze mam ustawione autoodtwarzanie na nie ?

    //HoFi:9.Nie pisz postów pod sobą (do tego służy przycisk "edytuj").następny taki post i warn// UP-anie tylko w dziale giełda
     
  5. Romek1313

    Romek1313 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pewnie źle nagrana płyta DVD+DL.Widzę że nie potrafisz nawet napisać zdania.Szkoda gadać :/
     
  6. keksxd

    keksxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Bytom
    kozak ?
    a tam dupcys. Spieszylem sie a to chyba wina wersji
    GTA San Andreas [XBOX360][PAL][GER+ENG][PXOR]
    podobno niektorym nie dziala
    dvd nagralem tak jak wszstkie inne imgburnem ! na 2,4x wszystko dotad dzialalo ! nagralem pare min temu w ten sam sposob mafie II dziala wysmienicie !

    pxor zawalil sprawe widzoczne !

    pyanie jdenak czy to wina tej wersji ? czy inna dziala ? jesli komus jakas wersja dzialala ? prosze o pomoc
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. Traider
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    103
  2. krzysiupoc
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    334
  3. jochny62
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    536
  4. Famous
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    279
  5. seba836
    Odpowiedzi:
    6
    Wyświetleń:
    325

Poleć forum