1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA SA i dysk

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez BlackHost, Wrzesień 2, 2012.

  1. BlackHost

    BlackHost Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2012
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam

    Mam xboxa phat bez dysku i nagraną grę GTA SA. Czy da radę zrzucić tą grę na dysk USB a nie na ten xboxowy dysk ? Mam pełno dysków od kompa i na nie bym zrzucił tą grę dodam że mam przejściówki typu sata/ata/ide do USB i LT 3.0.

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
  4. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    nom koniecznie musisz miec dysk
     
  5. BlackHost

    BlackHost Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 1, 2012
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ale chodzi mi o to że muszę użyć oryginalny xboxowy dysk czy mogę użyć od kompa z przejściówką na USB ?. A co do RGH to ta gra go nie wymaga bo żeby pograć w gry z pierwszego xboxa po włożeniu płytki z grą xbox wywala komunikat że muszę zgrać grę na dysk twardy i w tym jest problem ja go nie mam i chcę użyć tego z przejściówką na USB.Ogólnie gra musi tylko zrzucić pliki na dysk twardy i to wszystko ale muszę mieć jeszcze płytkę z grą w napędzie zabezpieczenia ... że niby mam oryginała :stung:
     
  6. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    musisz miec oryginał dysk
     
Wczytywanie...

Poleć forum