1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gta Sa i log z abgx360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ZZwol4, Sierpień 16, 2010.

  1. ZZwol4

    ZZwol4 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    Ściągłem gre gta sa na x360 i kiedy chcę sprawdzić tą gre w abgx mam cos takiego :
    Mam mało płytek a sporo gier do wypalenia lecz nie wiem czy bedzie chodziła. Mogę tą grę jakoś sprawidzić??
    Pozdro
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bartox321

    bartox321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nie bedzie dzialac wedlug mnie
     
  4. ZZwol4

    ZZwol4 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Narazie nie nagrywam, poczekam na inne odpowiedzi i zobaczymy ;]
     
  5. Litz

    Litz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2010
    Posty:
    219
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    moim zdaniem dzialas nie bedzie
     
  6. ReXx

    ReXx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    532
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    GTA SA jest to gra z pierwszego Xbox'a. ABGX chyba ich nie sprawdza.
     
  7. banan1996

    banan1996 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dokładnie jak UP nie ma San Andreas na x360 jest na pierwszego x'a.
     
  8. aerO^

    aerO^ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    258
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Można odpalić gry z X1 na X360 , potrzebujesz zainstalować jakiś emulator od M$ , jest gdzieś na pewno na stronie M$ , wsadzić go na pendrive wypalić tę grę na 2 warstwową płytę DL taką samą jaką używasz do gier na X360 , nie ważne że gra ma tylko 4.7 gb , ta gra powinna chodzić , bo po nazwie folderu pisze , że niby jest gotowa.
     
  9. ZZwol4

    ZZwol4 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    co sie stanie to sie stanie ;D

    ide nagrywać
     
  10. ZZwol4

    ZZwol4 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrałem włożyłem a tu że musze mieć dysk, da się to jakoś ominąć?
     
  11. ReXx

    ReXx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    532
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie nie da się tego ominąć. Musisz być podpięty do Xbox Live + dysk. Nie rób double post.
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. Neksusik
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    270
  2. pablo88r
    Odpowiedzi:
    10
    Wyświetleń:
    550
  3. smir
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    440
  4. sempre
    Odpowiedzi:
    28
    Wyświetleń:
    1228
  5. zielak1992
    Odpowiedzi:
    8
    Wyświetleń:
    373

Poleć forum