1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA sa i NFS underground 2 na 360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dawid2157, Kwiecień 30, 2012.

  1. dawid2157

    dawid2157 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam posiadam kopię zapasową gta sa która działała mi na poprzednim xboxie 360 a na slimie nie chce działać wyskakuje błąd gry. emulator gier z xboxa 1 instalowałem. Nfs underground także nie działa. Co poradzić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12084
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie masz emulatora na hdd w slim

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  4. dawid2157

    dawid2157 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    emulator instalowałem z płyty cd

    nadal jest błąd
     
  5. Xanthi

    Xanthi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 20, 2011
    Posty:
    62
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Sędziszów
  6. dawid2157

    dawid2157 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dysk z allegro szedł prosto z chin miesiąc :)
     
  7. Xanthi

    Xanthi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 20, 2011
    Posty:
    62
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Sędziszów
  8. dawid2157

    dawid2157 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    pobrałem ten plik mam go w folderze $SystemUpdate lecz gdy włącze konsole nie wykrywa aktualizacji mam w tym folderze sam plik aktualizacyjny
     
  9. Xanthi

    Xanthi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 20, 2011
    Posty:
    62
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Sędziszów
    O ile dobrze pamiętam to plik xex nagrywać luzem, bez żadnych folderów
     
  10. dawid2157

    dawid2157 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok zaraz zobaczę

    EDIT:
    niestety po podłączeniu pendraiwa mam e71
    nagrałem na płytę i to to samo jest co miałem wcześniej


    -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.
     
  11. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  12. Xanthi

    Xanthi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 20, 2011
    Posty:
    62
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Sędziszów
    Spróbuj jeszcze wyczyścić cache:

    Może to coś pomoże :)
     
  13. dawid2157

    dawid2157 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a to nie to samo co wyczyść pamięć podręczną ?

    EDIT:
    a to nie to samo co wyczyść pamięć podręczną?
     
  14. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Zara dostaniesz następne ostrzeżenie. Nie pisz post pod postem i to jeszcze tej samej treści.

    A co do tematu , to ja stawiam na nie dokońca przygotowany dysk do pracy z xboxem. Brak 2 partycji odpowiedzialnej właśnie za możliwość uruchomienia gier z jedynki. Właśnie na niej instaluje się emulator. Można podłączyć HDD do kompa i zobaczyć w programie Xplorer360 , czy są wszystkie trzy partycje (0,2,3). Jeśli brak 2 to masz odpowiedz.
     
  15. Xanthi

    Xanthi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 20, 2011
    Posty:
    62
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Sędziszów
    Na początku to obstawiałem, ale trzeba bylo tez wziać inne możliwości :p

    Wystarczy w googlach polookac i znajdziesz backup partycji 2 oczywiście o ile jej nie masz :)


    ---
    I am here: http://tapatalk.com/map.php?menqoc
    Wysłane z mojego iPhone'a przez Tapatalk
     
  16. dawid2157

    dawid2157 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzięki za pomoc

    posiadam trzy partycje 0, 2 i 3 więc to chyba nie tego wina

    -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj. Następnym razem warn.
     
  17. szpadel95

    szpadel95 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ryczówek, Poland
    A co jeżeli mam lt 3.0 , dysk i dash zaktualizowany przez live , obraz dla iextreme , gra startuje ale gdy przechodze do kariery lub szybkiego wyścigu gra chwile sie ładuje po czym widać niebieski napis po angielsku że płyta jest uszkodzona lub zabrudzona
     
Wczytywanie...

Poleć forum