1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gta sa i vc

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Leon_S_Kennedy, Grudzień 14, 2009.

  1. Leon_S_Kennedy

    Leon_S_Kennedy Banned

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam . Mam taki problem / pytanie , czy jest możliwość zagrania w GTA VC i SA na X360 ? Jeśli tak to poprosił bym jakiś link jak to nagrać itd (jeśli da rade to na jednej płycie ) i najlepiej link do downloadu :D

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    Musisz mieć emulator xbox'a na xbox'ie 360 ale nie wszystkie gry działają. Na pewno Gta Sa działa co do VC to nie wiem a nagrywasz normalnie na płytke dvd +r dl chyba (nie wiem nie próbowałem nigdy)
     
  4. mistrzmtb

    mistrzmtb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    726
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Gora
    jest gdzieś na forum poradnik, wystarczy poszukać !!!
     
  5. Leon_S_Kennedy

    Leon_S_Kennedy Banned

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ale czy da rade zrobic tak ze dwie gry na jednej plycie ??
     
  6. mistrzmtb

    mistrzmtb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    726
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Gora
  7. Lionix

    Lionix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2009
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    Dlaczego nie ? A GTA 4 LaD i BoGT jest na jednej/

    no chyba że to tajemnica producenta :p Bo mam to oryginalne
     

Poleć forum