1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA sa mały problem

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez XBOX-M4ST3R, Sierpień 2, 2009.

  1. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Witam dzisiaj właczyłem sobie gta sa z xbox 1 wszystko pieknie ladnie tyle ze pograłem i komunikat(wzieło mnie do menu)i pisało cos tam xbox originals i X......
    Y.......cos tam. Właczylem i wszystko dobrze .
    Dodam ze wczesniej godzine temu miałem E74 naprawił sie jakos i sie szykuje na niego.(E 74 Po raz 4!!!):mad:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. yaqub

    yaqub Banned

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    491
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ja mam inny problem, ale napisze tu, żeby nie zaśmiecać forum kolejnym wątkiem.
    Jestem na wsi i przy jednej misji jak chce ją wziąść (wejśćie w te czerwone pole) to mi sie pokazuje taki obraz co sie ładuje czarny z w prawym dolnym rogu tytułem misji i sie ładuje, a właściwie nie ładuje tylko sie zacina, bo nie moge np. przejść do menu Xboxa. Co zrobić? Nagrać drugiej płytki mi sie nie chce, więc byłbym wdzięczny o jakąś inna radę :confused:.
     
  4. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jaka nazwa Misji??orygnalny czy pirat a jak pirat to skąd pobierales??
     
  5. yaqub

    yaqub Banned

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    491
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Pirat, pobierałem z x360iso, misja: KING IN EXILE
     
  6. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    ja stad poboeralem co ty ale jestem dalej i zlapalem ten blad pzy robieniu gangow trzeba je robic by przejsc ostatnia misje.a narazie działa
     
  7. yaqub

    yaqub Banned

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    491
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Da sie jakos to naprawic albo jakims sposobem cos z tym zrobic. To chyba nie jest misja tylko takie cos, że jak wejdziesz to sie odblokowuja misje u Cataliny.
     
  8. Leon_S_Kennedy

    Leon_S_Kennedy Banned

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  9. yaqub

    yaqub Banned

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    491
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ale mówiłem, żeby bez przegywania bo nie chce płytki marnować :DD, ale chyba bez tego się nie obędzie :D.
     
Wczytywanie...

Poleć forum